Men's Winter Motorcycle Clothes W-TEC: Motociklininko pirštinės W-TEC Turismo

W-TEC Turismo mootorratta kindad

745223
€49.39
The product wil be delivered until:2024-05-19
Spalva
Size

Description

Kestvast nailonist valmistatud Mootorrattakindad W-TEC Turismo on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ja turvalisust külma ilmaga toimuvatel mootorratta sõitudel. Need on varustatud kõva polüuretaanist sõrmekaitsega, mis koos ulatusliku helkurdetailiga tagab ohutuse sõidu ajal. Kaitsja vastab ohutusstandardile EN 13594:2015. võite hinnata ka veekindlat membraani, mis tuleb kasuks, kui hakkab vihma sadama, hoides teie käed kuivana. Nahkpaneel peopesal tagab täiusliku haarde juhtraua küljes.

Pehme soojusvooder hoiab käed alati mugavad. Veelgi enam, need kindad istuvad ideaalselt, mis on talvekindade puhul ennekuulmatu. Kasutades randmel olevat velcro-rihma, saate kinnaste suurust reguleerida.

Kokkuvõttes on Mootorrattakindad W-TEC Turismo külma ilmaga sõitmiseks hästi varustatud kindad, mis on nii kerged, et sa isegi ei märka, et sa neid kannad.


Mootorrattariiete õiget hooldamist õpid meie juhendist.

Kuidas mõõta: Need on välismõõtmed, mis on rõiva kergelt venitatud kujul. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad.

Product Details

Material
Goatskin
nylon
Length
Long
Anti-slip palms
Yes
Reflective features
No
Knucle protectors
Yes
Velcro wrist strap
Yes
Thermal insulation
Yes
Heating
no
Touch screen compatible
Yes
Gender
Man
Woman
8596084144331
745223
Product added to compare.
Product added to wishlist