Motocross Helmets W-TEC: Motociklininko šalmas W-TEC V331 PR Graphic
Motocross Helmets W-TEC: Motociklininko šalmas W-TEC V331 PR Graphic

Mootorratta kiiver W-TEC V331 PR graafika

1291127
€181.49
Size
Color
  • Khaki-Grey
  • Shady Grey
  • Red-Grey

Stock Quantity:
Available in Supplier store (5+ pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD EE (€3.97)

Description

Mootorrattakiiver W-TEC V331 PR Graphic on mitmekülgne 3-in-1 kiiver, mis sobib motokrossiks (see võimaldab kanda motokrossiprille), neljarattaliste (sellel on visiir ja päikesevisiir) ja maanteemootorrataste jaoks (see on hämmastav täisnäokiivri kiiver).

Selle aerodünaamiline disain on inspireeritud nii enduro- kui ka maanteekiivritest. Juhul, kui soovite kasutada kaitseprille, saate hõlpsasti eemaldada visiiri.

Samamoodi, kui soovite sõita maanteel, saate hõlpsasti eemaldada vipiiri, muutes selle täisnäokiivriks. Kui sõidad päikese käes, hindad kindlasti päikesevisiiri, mida saab väljastpoolt reguleerida.

Külma ilmaga võib kiivri sees tekkida kondensatsioon ja selle tagajärjel võib visiir uduseks muutuda. Seetõttu hindate kindlasti seda, et see kiiver võimaldab paigaldada Pinlock Max Vision 70 sisestuse. Sisend kinnitub Pinlocki tihvtidele, mis takistab visiiri udustumist.

Selle lisaks on Mootorrattakiivril W-TEC V331 PR Graphic ka reguleeritav ventilatsioon, mis hoolitseb õhuvarustuse eest, ja eemaldatav mugav sisemine polster. Kahekordne D-rõngaga sulgemine tagab turvalisuse. Kui oled neljarattaliste, enduro-, supermoto- ja maanteemootorrataste fänn ja ei taha, et su garaažis oleks kolm kiivrit, siis on hämmastava välimusegaMootorrattakiiver W-TEC V331 PR Graphic just sinu jaoks.


Product Details

Weight
1530 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Shell material
ABS
Air vents
yes
Shield
yes
Homologation
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist