Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout
Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout
Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout
Hunting and Survival Knives Benchmade: Peilis Benchmade 535GRY-1 Bugout

Nuga Benchmade 535GRY-1 Bugout

427976
€171.40
The product wil be delivered until:2024-05-23

Description

Benchmade 535GRY-1 Bugout on populaarse igapäevase kausta uusim versioon, mida hinnatakse selle funktsionaalsuse, kerguse ja kasutusmugavuse poolest.

Uue Benchmade Bugouti disain seostub taktikalise noaga vältimatult, seda tänu kustutatud värviga kattematerjalidele ja teradele. Noal on kasutuskõlbliku drop-point-profiiliga tera, mis on valmistatud 58-60 HRC-ni karastatud CPM-S30V roostevabast terasest. Tera on 82 mm pikk, optimaalse suuruse ja funktsionaalsusega ning sobib ideaalselt igapäevaste ülesannete täitmiseks. CPM-S30V pulberterast iseloomustab suur kõvadus ja vastupidavus kahjustustele, mis tagab selle optimaalse teravuse pikaks ajaks. Kogu tera on kaetud halli kroomnitriidkattega, mis on väga kõrge kulumiskindlusega ning kaitseb ka korrosiooni ja oksüdeerumise eest. Tera saab mugavalt ühe käega lahti keerata tänu kahepoolsele tihvtile (valmistatud anodeeritud alumiiniumist), mis võimaldab noa mugavat kasutamist nii parem- kui ka vasakukäelistele. Teralukk on loomulikult Axis-lock, mis on Benchmade'i kaubamärgi lipulaevamehhanism, mida hinnatakse selle suure koormuskindluse, mustuskindluse ja kasutusmugavuse poolest.

Taas tänu Grivory-kattele on noa konstruktsioon äärmiselt kerge. Nuga kaalub vaid 52,5 g ja seda taskus kandes peaaegu unustad selle. Vooderduse roheline värvus harmoneerib suurepäraselt liiva anodeeritud vahedega. Delikaatselt profileeritud libisemisvastase tekstuuriga katted tagavad noa kindla haarde. Kompaktne klamber, millel on võimalus tõlkida (vasakule/paremale), võimaldab kanda nuga taskus väga diskreetselt ja tagasihoidlikult.

Benchmade 535GRY-1 Bugout on kaunilt disainitud ja valmistatud nuga, mis on valmistatud ülima mugavuse ja funktsionaalsusega. Soovitame seda igale EDC-filosoofia fännile!

Product Details

Weight
52.4 g
Blade
Stainless steel CPM-S30V
Intended use
EDC, tactical
Case
No
Type
Knife
Color
Žalia
Foldable
Yes
Manufacturer
Benchmade, USA
Total Length
190 mm
Handle Material
Grivory
Blade Length
82 mm
Blade Thickness
2.3 mm
Warranty period
Lifetime Manufacturer's Warranty
Clip for carrying
Yes
Blade lock type
AXIS® Lock
Corrosion resistance
High
Blunt resistance
Good
Opening type
Thumb pin
Length after folding [mm]
107
Handle lenght
108 mm
Steel hardness
58-60
Blade shape
Drop Point
Product added to compare.
Product added to wishlist