Modular Helmets Nolan: Moto šalmas Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J
Modular Helmets Nolan: Moto šalmas Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J

Mootorrattakiiver Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J

265560
€503.12
Size
Color

Stock Quantity:
Available in Supplier store (1 pcs)
Delivery terms:
NEMOKAMAI Prekę pristatysime Jums per: 3-6 d.d. DPD EE (€0.00)

Description

Mootorrattakiiver Nolan N100-5 Plus Distinctive N-Com P/J on populaarse Nolani kiivri kõige eksklusiivsem versioon. See on tehnoloogiliselt keerukas spordikiiver elegantses disainis. Kuna kiiver on P/J sertifitseeritud, saate sõita lõuakaitse avatud (J-konfiguratsioon) või suletud (P-konfiguratsioon) asendis.

Ultra lai visiir

Leksanist valmistatud visiir on äärmiselt suur, pakkudes laia (perifeerset) vaatevälja, parandades sõitja ohutust.

Pinlock®

Patenteeritud tehnoloogia, mida on täiustanud NolanGroup S.p.A. - visiiril on ümberringi ulatuv serv, mis koos ekstsentriliste tihvtidega võimaldab kasutajal reguleerida Pinlocki sissekande kaugust visiirist väljastpoolt. See on vastupidav ja praktiline süsteem, mis takistab visiiri udusust.

Sun visor with UV 400 Protection

Lexan päikesevisiir asub kiivri siseküljel. Lisaks sellele, et visiir on kriimustus- ja uduvastane, pakub see ka kuni 400 nm UV-kaitset. Päikesevisiiri saab hõlpsasti aktiveerida või eemaldada.

Kõrvapadi

Põssipadjad on disainitud nii, et need pakuvad ühtlaselt jaotatud survet ja püsivat toimimist pikka aega. Seda saab eemaldada tekstiilkattelt, mis lihtsustab pesemist.

ClimaComfort sisemine polster

Kujulik kontseptsioon - polsterdus on valmistatud kahesuguse tihedusega mikrokiududest. Koos ülemise ventilatsioonisüsteemiga AirBooster jaotab see õhku kiivri ülemisse ossa.

Innovatiivne võrgusilma sisemine polster

Aitab liigutada õhku kiivri ülemises osas. Lisaks on N100-5 Plusi polsterdus kujundatud nii, et see ei lase õhul kiivri sisse tungida ja ratturit häirida.

Modelleeritud põsepadja vooder (polüstüreeni küljel)

Põskede sisemise (polüstüreeni) külje vooder on vormitud, et võimaldada täpsemat paigaldust. Lisaks sellele on see ka N-Com sidesüsteemi katteks.

AirBooster Technology & ventilatsioonisüsteem

Eksklusiivne AirBooster-tehnoloogia kiivri peal hoiab su pea hästi ventileerituna. Õhk surutakse kiivri ülemisse õhu sisselaskeavasse, mis jõuab kõikidesse kõrge koormusega piirkondadesse ja takistab seega õhu hajumist, tagades maksimaalse mugavuse ka kõige raskemates tingimustes. Õhu sisselaskeava lõual ei hoia mitte ainult suu hästi ventileerituna, vaid takistab ka visiiri udusust. Integreeritud tagumised väljalaskeavad aitavad teil vabaneda kuumast ja ummistunud õhust.

Elliptilise klappsüsteemiga lõuendikaitse

Elliptilise trajektooriga keeratav lõuakaitse võimaldab hoida kiivri üldmõõtu minimaalsena ja pakub lisamugavust, kui sõidad lõuakaitse üles tõstetud kujul.

LPC - Liner Positioning Control

See süsteem võimaldab kohandada vooderduse asendit vastavalt pea kujule ilma kiivri suurust muutmata.

Dual Action

Eksklusiivne süsteem, mis võimaldab lõuakaitset avada. See süsteem on paigutatud lõuakaitse keskele ja võimaldab seda avada ainult ühe käega. Lisaks sellele takistab see ka juhuslikku avamist, kuna seda saab avada ainult vabastushooba (või turvalukuga) ja aktiveerimishoobaga.

Microlock2

Kaksikpidamissüsteem mikromeetrilise reguleerimisega koosneb ergonoomilisest termoplastilisest avamishoobist ja alumiiniumist hammastega pidurdushoovast. Selle tulemusel saab lõuarihma avada ainult luku keeramisega, vältides juhuslikku avamist.


Product Details

Weight
1700 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Shell material
Lexan
Air vents
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist