Women's Motorcycle Jeans W-TEC: Moteriški moto džinsai W-TEC Alfreda CE
Women's Motorcycle Jeans W-TEC: Moteriški moto džinsai W-TEC Alfreda CE

W-TEC Alfreda CE naiste moto teksad

1382754
€122.00
Size
Color
  • Blue

Stock Quantity:
Available in Supplier store (5+ pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 3-6 d.d. DPD EE (€3.97)

Description

Naiste mootorratta teksad W-TEC Alfreda CE on mugavad teksapüksid, millel on suurepärased funktsionaalsed omadused. Arvukad venivad ja elastsed paneelid (eriti kubemepiirkonnas) tagavad ülima mugavuse. Et need oleksid veelgi mugavamad, on pükste teksapükstesse lisatud Lycra. Selle tulemusena istuvad püksid ideaalselt ja rõhutavad teie kurve.

Kangas on kõrge koormusega kohtades tugevdatud aramiidkiududega, mis on äärmiselt tugev ja muudab kanga löögi- ja kulumiskindlaks. Pükstel on eemaldatavad puusa- ja põlvekaitsmed. Ilma kaitsjateta saab pükse kasutada tavaliste teksapükstena. Ja kuna need püksid vastavad ohutusstandardile EN 17092-3 (rebenemiskindlus, materjalide ja õmbluste tugevus), hoiavad need sind alati turvaliselt.

Lisaks on pükstel ka helkurribad, mis asuvad tagakülje alumisel küljel. Selleks, et nõrgas valguses nähtavamaks muutuda, tuleb vaid jalad üles keerata. Pehme võrk seestpoolt muudab püksid hingavamaks, pakkudes lisamugavust.

Paljudes taskutes mahuvad kõik sinu väiksemad esemed. Värviline muster tagataskul, nööbid, nupud ja metallist tõmblukk täiendavad pükste muidu minimalistlikku disaini. Kõrge mugavuse ja ohutuse tase on see, mis teeb Naised mootorrattateksad W-TEC Alfreda CE tõeliselt eriliseks. Need sobivad ideaalselt mitte ainult kevadeks ja sügiseks, vaid ka kuumaks suvepäevaks.


Product Details

Material
Aramid
Denim
Lycra
Polyester
Reflective features
Yes
Jacket zipper connection
no
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist