Men's Motorcycle Jeans W-TEC: Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Aredator EVO
Men's Motorcycle Jeans W-TEC: Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Aredator EVO

Meeste mootorratta teksad W-TEC Aredator EVO

1291139
€149.22
Size
Color
  • Black

Stock Quantity:
Available in Supplier store (1 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD EE (€3.97)

Description

Mootorratta teksad W-TEC Aredator EVO on mugavad, kergelt venivad, anatoomiliselt lõigatud teksad, mis istuvad ideaalselt. kõrge vöökoht (eriti alaseljal) muudab teksad sobivaks mootorratturitele. Kõrge koormusega kohad on tugevdatud aramiidkiuga, mis on äärmiselt vastupidav ja muudab püksid seetõttu veelgi vastupidavamaks kulumiskindlaks. Eemaldatavad, 2. taseme põlve- ja puusakaitsmed pakuvad täiendavat turvalisust. Kaitsmeid eemaldades muutuvad teksad aga tavalisteks püksteks, mis sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks.

Selle lisaks on nendel teksadel ka mitu taskut, mis sobivad ideaalselt väiksemate esemete hoidmiseks - eriliseks teevad need püksid ebatavalised kõrvetaskud. Kontrastsed õmblused ja dekoratiivsed elemendid muudavad teksad veelgi atraktiivsemaks. Etüüpilised elastsed paneelid kubemes täiendavad pükste disaini, samal ajal kui soonilised stretch-paneelid põlvedel ja alumisel seljal võimaldavad maksimaalset liikumisvabadust.

Kombinatsioon ohutusest, mugavusest ja stiilist, meeste mootorratta teksad W-TEC Aredator EVO võib kasutada kevadest sügiseni.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on välismõõtmed riideeseme kergelt venitatud kujul. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Product Details

Material
Aramid
Cotton
Reflective features
No
Jacket zipper connection
yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist