Men's Motorcycle Jeans W-TEC: Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Feeldy
Men's Motorcycle Jeans W-TEC: Vyriški motociklininko džinsai W-TEC Feeldy

Meeste mootorratta teksad W-TEC Feeldy

1382760
€136.12
Size
Color
  • Blue

Stock Quantity:
Available in Supplier store (5+ pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD EE (€3.97)

Description

Meeste mootorratta teksad W-TEC Feeldy näevad välja nagu tavalised teksad, mis on hea asi. Neil on eemaldatavad puusa- ja põlvekaitsmed. Ilma kaitsjateta saab pükse kasutada tavaliste teksapükstena (ja keegi ei märka, et need on tegelikult mootorrattapüksid). Kui paned need stiilsed püksid jalga, siis näed oma mootorratta seljas suurepäraselt välja.

Selle lisaturvalisuse tagamiseks on teksakangas tugevdatud aramiidkiududega, mis on äärmiselt tugev ja muudab kanga löögi- ja kulumiskindlaks. Pehme võrk seestpoolt muudab püksid hingavamaks, pakkudes lisamugavust.

Paljudes taskutes mahuvad kõik teie väiksemad esemed. Nööbid, nööbid, metallist tõmblukk ja mässumeelne kriimustus-efekt täiendavad pükste muidu minimalistlikku disaini. Kõrge mugavuse ja turvalisuse tase on see, mis teeb Mehele mõeldud mootorrattadžansid W-TEC Feeldy tõeliselt eriliseks. Need sobivad ideaalselt mitte ainult kevadeks ja sügiseks, vaid ka kuumaks suvepäevaks.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on välismõõtmed riideeseme mõõtmed kergelt venitatuna. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Product Details

Material
Aramid
Denim
Reflective features
No
Jacket zipper connection
no
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist