Men's Motorcycle Jeans W-TEC: Men’s Motorcycle Jeans W-TEC Grandus EVO
Men's Motorcycle Jeans W-TEC: Men’s Motorcycle Jeans W-TEC Grandus EVO

Meeste mootorratta teksad W-TEC Grandus EVO

1363665
€149.22
Size
Color
  • Blue

Stock Quantity:
Available in Supplier store (1 pcs)
Delivery terms:
Prekę pristatysime Jums per: 2-4 d.d. DPD EE (€3.97)

Description

Mootorrattadžansid W-TEC Grandus EVO on mugavad, kergelt venivad, anatoomiliselt lõigatud teksad, mis istuvad ideaalselt. kõrge vöökoht (eriti alaseljal) muudab teksad sobivaks mootorratturitele. Kõrge koormusega kohad on tugevdatud aramiidkiuga, mis on äärmiselt vastupidav ja muudab püksid seetõttu veelgi kulumiskindlamaks. Eemaldatavad, 2. taseme põlve- ja puusakaitsmed pakuvad täiendavat turvalisust. Kaitsmeid eemaldades muudad teksad aga tavalisteks püksteks, mis sobivad ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks.

Lisaks on nendel teksadel ka mitmesuguseid taskuid, mis sobivad ideaalselt väiksemate esemete hoidmiseks. Kulunud välimus ja dekoratiivsed elemendid muudavad teksad veelgi atraktiivsemaks. tunnuslik elastne paneel kubemes täiendab pükste disaini, samal ajal kui soonilised stretch-paneelid põlvedel võimaldavad maksimaalset liikumisvabadust. Suletavad õhutusavad reitel tulevad kuuma suvepäeva ajal kasuks.

Kombinatsioon ohutusest, mugavusest ja stiilist, meeste mootorratta teksad W-TEC Grandus EVO võib kasutada kevadest sügiseni.


Mootorrattariietuse õige hooldamise kohta saate teada meie juhend.

Kuidas mõõta: Need on välismõõtmed, mis on rõiva kergelt venitatud kujul. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Product Details

Material
Aramid
Cotton
Reflective features
No
Jacket zipper connection
yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist