Naiste nahast mootorratta joped W-TEC: Naiste nahast mootorratta jakk W-TEC Urban Noir Lady

Naiste nahast mootorratta jakk W-TEC Urban Noir Lady

1129194
245,01 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-15
Color
Size

Kirjeldus

Vahvatlevalt tume Naiste nahast mootorrattajakk W-TEC Urban Noir Lady on kombinatsioon stiilsest disainist ja mugavusest. Sellel on ka CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmed, mis hoiavad sind sõidu ajal turvaliselt. Samuti on tasku täiendava seljakaitsme jaoks. Kõik kaitsmed saab aga eemaldada, mistõttu on naised nahast mootorrattajope W-TEC Urban Noir Lady täiuslik igapäevaseks kasutamiseks.

Ergonoomiline lõige ei taga mitte ainult mugavust igas sõiduasendis, vaid rõhutab ka sinu kurve. Tänu reguleeritavatele rihmadele vöökohal ja varrukate otstes saab jope suurust reguleerida, võimaldades seega täiuslikku istuvust. Pehmest ja pehmest lambanahast valmistatud Naiste nahast mootorrattajope W-TEC Urban Noir Lady on eemaldatav polüestervooder, mis tagab suure mugavuse, võimaldades sujuvat sõitu. Samuti võite hinnata 4 välis- ja 4 sisetaskut (millest 2 on eemaldataval voodril), mis on ideaalsed ID- ja/või väärtasjadele.

Suurem disain koos värviliselt sobivate plaastritega, mis rõhutavad sinu kurve, teeb naiskonna nahast mootorrattajope W-TEC Urban Noir Lady eriliseks.


Mootorrattariietuse õige hooldamise kohta saad teada meie juhend.

Kuidas mõõta: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Material
Lambskin
Use
Women
Reflective features
No
Ventilation
No
Detachable layer
Yes
Protectors
Yes
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
Yes
8596084144485
1129194
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist