Naiste mootorratta teksad W-TEC: W-TEC Rafael naiste moto teksad

W-TEC Rafael naiste moto teksad

451231
122,00 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-16
Spalva
Size

Kirjeldus

Naiste mootorratta teksad W-TEC Rafael näevad välja nagu tavalised teksad, mis on hea. Neil on eemaldatavad puusa- ja põlvekaitsmed. Ilma kaitsjateta saab pükse kasutada tavaliste teksapükstena (ja keegi ei märka, et need on tegelikult mootorrattapüksid). Kui paned need stiilsed püksid jalga, siis näed oma mootorratta seljas suurepäraselt välja.

Selle lisaturvalisuse tagamiseks on teksakangas tugevdatud aramiidkiududega, mis on äärmiselt tugev ja muudab kanga löögi- ja kulumiskindlaks. Lisaks on pükstel ka helkurribad, mida võib leida tagakülje alumisest küljest. Selleks, et nõrgas valguses nähtavamaks muutuda, tuleb vaid jalad üles keerata. Pehme võrk seestpoolt muudab püksid hingavamaks, pakkudes lisamugavust.

Ribitud stretch-paneelid alaselja ja põlvedel võimaldavad sul vabalt liikuda. Et need oleksid veelgi mugavamad, on pükste teksapükstesse lisatud Lycra. Selle tulemusena istuvad püksid ideaalselt ja rõhutavad sinu kurve.

Paljudes taskutes mahuvad kõik sinu väiksemad esemed. Nööbid, nööbid ja metallist tõmblukk täiendavad pükste muidu minimalistlikku disaini. Kõrge mugavus ja turvalisus on see, mis teeb naismootorratta teksad W-TEC Rafael tõeliselt eriliseks. Need sobivad ideaalselt mitte ainult kevadeks ja sügiseks, vaid ka kuumaks suvepäevaks.


Toote üksikasjad

Material

Denim
Lycra
Polyester
Reflective features
Yes
Ventilation
No
Protectors
Yes
Removable protectors
Yes
Jacket zipper connection
No
8596084112576
451231
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist