Massaažitoolid inSPORTline: inSPORTline Mateo massaažitool

inSPORTline Mateo massaažitool

263693
3 901,98 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-05
Kolor

Kirjeldus

Massaažitool inSPORTline Mateo on professionaalsete funktsioonidega massaažitool koduseks kasutamiseks, mis võimaldab teil nautida intensiivset massaaži kodus, millal iganes te seda vajate. Massaažitool inSPORTline Mateo võib pakkuda massaaži kogu kehale või ainult keskendunud piirkonna massaaži. Maksimaalse mugavuse ja parima massaažikogemuse tagamiseks võimaldab see tool reguleerida nii kiirust kui ka intensiivsust.

Sina saad valida erinevate massaažitüüpide (shiatsu, sõtkumine, kloppimine, koputamine ning samaaegne sõtkumine ja koputamine) ja eelseadistatud programmide (lõõgastav, leevendav, keha rahustav, lihaseid leevendav, aktiivne väänamine, aktiivne kiikumine ja vöökoha massaaž) vahel. Võite hinnata ka automaatset selja soojendusfunktsiooni , mis kasutab infrapunakütteallikast pärit soojuse ülekandmiseks süsinikkiudu. Tooli saab soojendada kuni 50 °C, mis on optimaalne temperatuur inimkeha soojendamiseks ja lihaspingete leevendamiseks.

Tool Massaažitool inSPORTline Mateo on valmistatud kvaliteetsest kunstnahast, mis on luksuslik, kulumiskindel ja kergesti hooldatav. Massaažisüsteem koosneb 98 massaažiõhupadjast, 26 massaažijuhikust ja 8 magnetist (vasikamassaažiks). Massaažitool inSPORTline Mateo on varustatud kõrvaklappidega ning sellel on sisseehitatud MP3-mängija ja kergesti loetav juhtpaneel koos värvilise VFD-ekraaniga, millel saab jälgida kogu olulist teavet. Lisaks saate juhtpaneeli juhtida ka toolis istudes ja massaaži nautides.

Massaažitool inSPORTline Mateo on ideaalne lihaste lõdvestamiseks pärast sporti, pärast rasket tööpäeva või selleks, et rahulikult lõõgastuda, kuulates samal ajal oma lemmikmuusikat mugavalt kodus. Kasulikud funktsioonid, suur hulk massaažipadjakesi ja -pead ning luksuslik disain teevad sellest toolist ühe parima Tšehhi turul.


Toote üksikasjad

Material
Sünteetiline nahk
Kaal
140 kg
Maximum load
150 kg
Number of programs
12
Number of massage airbags
98 pcs
Number of massage valves
26 pcs
Number of massage types
5
Magnet therapy
Yes
Number of massage intensity levels
5
Number of massage speeds
5
Backrest heating
Yes
Footrest heating
Yes
Output
220 W
Computer memory
3
MP3 music
Yes
8596084084132
263693
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist