Massaažitoolid inSPORTline: inSPORTline Carlita massaažitool

inSPORTline Carlita massaažitool

686335
1 905,62 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-19
Spalva

Kirjeldus

Massaažitooli inSPORTline Carlita moodustab kõike, mida pärast pikka ja rasket päeva küsida saab! 12 eelseadistatud programmiga, 5 massaažikiiruse tasemega vastab see tool teie vajadustele. Ja kui sellest ei piisa, on olemas ka õhk- või soojendatud massaaž. 20 õhupatja jalgade ja õlgade piirkonnas aitavad teil lõdvestada oma jäsemeid. Teine suurepärane funktsioon on sisseehitatud õhu ionisaator, mis värskendab massaaži ajal ümbritsevat õhku.

Vähem kui käetugede juhtpaneel ja kiiruse nupud, saate massaaži reguleerida ka häälega - kasutusjuhendis on ingliskeelsete lausete nimekiri, mille abil saate massaaži parameetrid määrata isegi suletud silmadega. Seega, kui soovite massaaži ajal oma inglise keele oskust parandada, saate seda teha!

Programmi Zero Space abil ei pea te mõtlema sellele, kui palju tool massaaži ajal tagasi kallutatakse. Lihtsalt asetage tool vähemalt 5 cm kaugusele seinast ja ongi kõik. Funktsiooniga Zero Gravity saate üheainsa nupuga lülituda nn "raskusteta" asendisse, kus teie raskus on jaotatud nii, et teie selgroog oleks võimalikult palju vabastatud gravitatsiooni mõjust.


Air Ionization

Õhu ioniseerija tekitab negatiivseid ioone, mis puhastavad õhku, tõmmates välja kahjulikke aineid ja mikroosakesi. See muudab teie hingamise massaaži ajal paremaks ja lisaks sellele värskelt puhastatud õhk värskendab teid meeldivalt!


Nulgaeg & Gravitatsioon

Programmi Zero Space abil ei pea te mõtlema sellele, kui palju tool massaaži ajal tagasi kallutab - see ei kalluta, see lihtsalt liibub ette ja te ei pea seda keeruliselt manipuleerima. Lihtsalt asetage tool vähemalt 5 cm kaugusele seinast ja ongi kõik!

Funktsiooniga Zero Gravity saate ühe nupuvajutusega lülituda nn kaalutühja asendisse, kus teie raskus on jaotatud nii, et vabastada teie selgroogu võimalikult palju gravitatsiooni mõjust. See vähendab südamele avalduvat survet, laiendab kopsude mahtu ja toetab jalgade vereringet.


Mugav selja soojendamine

Selga soojendab pika laine infrapunakiirgus, mis tungib sügavale lihastesse. Maksimaalselt saavutab seljatoe temperatuur 40°C - 50°C, mis on optimaalne täiuslikuks soojenduseks ja valu leevendamiseks. Soojendusmassaaž on tõhusam ja meeldivam ning seda saab kasutada ka külmetuse korral soojuse kiireks taastamiseks!


Võimendav õhumassaaž

Komplekt 20 õhupatjaid käte, puusade ja jalgade piirkonnas kohandub ideaalselt teie keha kuju järgi ja pakub teile põhjalikku massaaži, mis lõdvestab ja liigutab teid kaunilt ka pärast rasket päeva. See tasakaalustatud survemassaaž lõdvestab ja elavdab lihaseid ning paneb teid tundma end uuestisündinuna!


Hääljuhtimine

Selle tooli unikaalne funktsioon on see, et seda saab juhtida ka häälega! Kui te ei taha puldi järele haarata, vajutage lihtsalt mikrofoni nuppu ja alustage "Tere, Alice". Siis vastab tool etteantud lausetele (leiate need kasutusjuhendist). Konks on selles, et need on inglise keeles, kuid teisest küljest saate oma keeleoskust harjutada.


Bluetooth-kõlarid

Muusika kuulamine on veel üks interaktiivne teraapia viis, tänu millele saavutate sisemise rahu ja heaolu. Muusika ja massaaži kombinatsioon laeb teid uue, positiivse energia sissevooluga. Saate ühendada tooli oma mobiiltelefoni või muu nutiseadmega ja lülitada sisse oma lemmikmuusika. Lisaks on olemas laetav USB-pesa, nii et teie telefon ei saa kunagi tühjaks!


Programmid ja funktsioonid:

  • 5 tüüpi massaaži, kasutades massaažipäid (sõtkumine, koputamine, samaaegne sõtkumine ja koputamine, Shiatsu massaaž)
  • 12 eelseadistatud programmi (mugav massaaž, lõõgastav massaaž, kaela ja õlgade massaaž, selja ja nimmepiirkonna massaaž, kogu keha massaaž, kiropraktiline massaaž, taastumismassaaž, meridiaanide massaaž, tuharate ja reite massaaž, lõõgastav massaaž parema une tagamiseks, kogu keha õhumassaaž)
  • 3 manuaalset programmi erineva intensiivsuse, kiiruse ja massaažipära asendi seadetega (ülakeha massaaž, õhumassaaž, tallamassaaž)
  • Süsinikkiust selja soojendus (40°C - 50°C)
  • 3 massaaži intensiivsuse reguleerimise taset (õhumassaaž, tallamassaaž)
  • 5 massaaži kiiruse seadistamise taset (ainult põhiline)
  • Pause funktsioon - peatab käimasoleva massaaži ja võimaldab teil toolist eemale liikuda
  • Zero Gravity funktsioon
  • Zero Space funktsioon
  • Automaatiline istme tuvastamine

Toote üksikasjad

Material
Sünteetiline nahk
Kaal
90 kg
Maximum load
150 kg
Number of programs
12
Number of massage airbags
20 pcs
Number of massage valves
4 pcs
Number of massage types
5
Magnet therapy
No
Number of massage speeds
5
Backrest heating
Yes
Footrest heating
No
Output
120 W
Computer memory
0
MP3 music
Yes
8596084136626
686335
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist