W-TEC: Leather Motorcycle Jacket W-TEC Elcabron
W-TEC: Leather Motorcycle Jacket W-TEC Elcabron

W-TEC Elcabron nahast mootorratta jakk W-TEC Elcabron nahast mootorratta jakk

1291538
249,04 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

See mässumeelne paha poiss läheb teenistusse! Esmaklassilisest lehmanahast valmistatud Leather Motorcycle Jacket W-TEC Elcabron on vastupidav, kuid äärmiselt praktiline mootorratta rõivaese, mis ühendab endas stiili ja mugavuse.

See on varustatud CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmetega, mis hoiavad sind sõidu ajal turvaliselt. Samuti on tasku täiendava seljakaitsme jaoks. Kõik kaitsmed saab aga eemaldada, mistõttu on Leather Motorcycle Jacket W-TEC Elcabron täiuslik igapäevaseks kasutamiseks.

Ergonoomiline lõige tagab mugavuse igas sõiduasendis. Tänu reguleeritavatele rihmadele vöökohal ja varrukate otstes saab jope suurust reguleerida, võimaldades seega täiuslikku istuvust.

Sisemine polüestervooder võimaldab õhu ringlemist jope sees, tagades seeläbi kõrge mugavuse. Külmematel aastaaegadel saab jakki täiendada eemaldatava soojusvoodriga. Jakk on ka kõrge kraega.

Sina võid hinnata ka 3 esi- ja 4 sisetaskut (millest 2 on eemaldataval voodril), mis sobivad suurepäraselt ID- ja/või väärisesemete hoidmiseks. Rinnatasku on õmmeldud nurga all, et anda jopele kelmikas välimus.

Nahast mootorrattajakk W-TEC Elcabron on hooletult elegantne pahur, kes uhkeldab stiilse disainiga ja tagasihoidlike, dekoratiivsete õmmeldud paneelidega. Sellel jopel on stiili!


Mootorrattariietuse õiget hooldamist õpid meie juhendist.

Kuidas mõõta: Need on välismõõtmed rõiva kergelt venitatud kujul. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Cowhide
Reflective features
No
Use
Men
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist