Naiste lühikesed tekstiilist joped W-TEC: W-TEC Progair Lady Naiste Moto jakk

W-TEC Progair Lady Naiste Moto jakk

425996
136,12 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-15
Spalva
Size

Kirjeldus

Naiste mootorrattajope W-TEC Progair Lady on mitu jope ühes! Läbimõeldud veekindlate tõmblukkude süsteem võimaldab teil täielikult lahti tõmmata ja eemaldada jope ülaosa, muutes polüesterjope väga hingavaks võrkjopeks, mis sobib ideaalselt kuuma suvepäeva jaoks.

Muude, see läheb veel paremaks! Eemaldatav sisemine veekindel membraan tuleb kasuks vihmase ilmaga, samas kui eemaldatav termiline vooder hoiab sind soojas ja mugavalt külma ilmaga. Mugav sisemine võrkvooder võimaldab õhu tsirkuleerimist jope sees.

Sina võid hinnata ka vahetatavaid CE-protektoreid suure koormusega piirkondades (selg, õlad, küünarnukid). Strateegiliselt paigutatud reflektiivsed komponendid parandavad nähtavust ja seega ka ratsaniku ohutust hämarates oludes.

Jopel on ka mitmesuguseid praktilisi taskuid kõikide esemete jaoks, sealhulgas taskud termovoodril. Varrukate otstes ja puusadel olevate rihmade abil saate jope suurust reguleerida, et see sobiks teile ideaalselt ja rõhutaks teie kurve.

Naiste mootorrattajope W-TEC Progair Lady on läbimõeldud, progressiivne jope, mis on loodud selleks, et hoida sind turvaliselt ja mugavalt iga ilmaga.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Toote üksikasjad

Material
Polyester
Reflective features
Yes
Ventilation
Yes
Detachable layer
Yes
Protectors
Yes
Trouser zipper connection
Yes
Removable protectors
Yes
8596084118158
425996
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist