Naiste mootorratta teksad W-TEC: Naiste Moto teksad W-TEC Panimali

Naiste Moto teksad W-TEC Panimali

992306
72,58 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-16
Spalva
Size

Kirjeldus

Naised Moto Jeans W-TEC Panimali on mugavad ja sobivad teksast mootorrattapüksid. Tänu anatoomilisele istuvusele ja Lycra elastsele kiule ei sobi püksid mitte ainult, vaid rõhutavad ka naise keha. Pükstel on eemaldatavad puusakaitsmed (ja taskud põlveliigese jaoks, mis sisestatakse väljastpoolt), mis tagavad kõrge ohutustaseme. Ilma kaitsjateta saab neid pükse kasutada tavaliste teksapükstena. Lisaks sellele on pükstel ka helkurribad, mis asuvad tagaküljel. Selleks, et nõrgas valguses nähtavamaks muutuda, tuleb vaid jalad üles keerata.

Kasutage mitmeid taskuid oma isiklike esemete hoidmiseks. Samuti võite hinnata stiilseid nuppe, nööpnõusid, metallist tõmblukustikku ja topeltõmblust. Naiste Moto Jeans W-TEC Panimali on segu turvalisusest, mugavusest ja stiilist. Kõik eelnev muudab need sobivaks mitte ainult kevadeks ja sügiseks, vaid ka kuumaks suvepäevaks. Praktiline lõige on esitatud kõrgema vöökoha kaudu. Atraktiivne värv, mis on tehtud spetsiaalse trummipesukäsitlusega. Praktiline lõige on esitatud kõrgema vöökoha kaudu. Atraktiivne värv, mis on valmistatud spetsiaalse drumwash-töötlusega.

Mootorrattarõivaste õige hooldamise kohta saate teada meie juhendist.

Kuidas mõõta: Need on välismõõtmed, mis on rõiva kergelt venitatud kujul. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Material
Denim
Lycra
Reflective features
Yes
Ventilation
No
Protectors
Yes
Removable protectors
Yes
Jacket zipper connection
No
8596084048462
992306
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist