Naiste mootorratta teksad W-TEC: W-TEC Biterillo Lady naiste Moto teksad

W-TEC Biterillo Lady naiste Moto teksad

264349
158,30 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-16
Spalva
Size

Kirjeldus

Naiste mootorratta teksad W-TEC Biterillo Lady on mugavad mootorratta teksapüksid, millel on mitmeid funktsionaalseid omadusi. Anatoomilise kuju ja elastse kiu abil on need püksid loodud spetsiaalselt naistele. Iga naine näeb neis suurepäraselt välja. Kõrgema vöökoha alumine osa teeb püksid äärmiselt praktiliseks. Paljud venivad ja elastsed paneelid tagavad suure mugavuse. Kangas on tugevdatud aramiidkiududega (DuPont Kevlar), mis on äärmiselt tugev ja muudab kanga löögi- ja kulumiskindlaks.

Pükstel on ka eemaldatavad puusa- ja põlvekaitsmed, mis pakuvad täiendavat turvalisust. Kuna põlveliigeseid saab sisestada väljastpoolt, ei võta nende väljavahetamine kaua aega. Samuti ei pea te selleks pükse tagurpidi keerama. Lõpuks on kaitsmed reguleeritava kõrgusega, mistõttu sobivad need igas pikkuses kasutajatele. Ilma kaitsjateta saab neid pükse kasutada tavaliste teksapükstena.

Paljudes taskutes mahuvad kõik teie väiksemad esemed. Kontrastne õmblus reitel, W-TEC logod ja dekoratiivne sisemine äär täiendavad pükste disaini. Täiuslik kombinatsioon turvalisusest, mugavusest ja stiilist, Naiste mootorratta teksad W-TEC Biterillo Lady võib kasutada kevadest kuni sügiseni. Reguleeritav ventilatsioon muudab need sobivaks ka kuumadel suvepäevadel.


Toote üksikasjad

Material

Cotton
Reflective features
No
Ventilation
Yes
Protectors
Yes
Removable protectors
Yes
Jacket zipper connection
No
8596084094087
264349
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist