Naiste nahast mootorratta joped W-TEC: W-TEC Strass naiste nahkjakk

W-TEC Strass naiste nahkjakk

578277
285,34 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-15
Spalva
Size

Kirjeldus

Kui otsid turvalist ja mugavat mootorrattajopet, mis mitte ainult ei näe hea välja, vaid võimaldab sul ka oma kurve näidata, siis Naiste nahkjakk W-TEC Umana on just sulle! See ühendab endas pehme ja painduva lambanaha ning vahelejäämatud pealuu kujuga dekoratiivsed plaastrid. Seljal on suur "santa muerte" plaaster ja teine, väiksem plaaster vasakul varrukal. Veelgi enam, plaastrid on vooderdatud dekoratiivsete kristallkividega, mis muudab jaki välimuse ainulaadseks!

CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmed hoiavad sind sõidu ajal turvaliselt. Saate lisada ka seljakaitse. Kõik kaitsmed saab aga eemaldada, mistõttu on Naised nahkjakk W-TEC Strass täiuslik igapäevaseks kasutamiseks. Jopel on ka eemaldatav termovooder, mis tuleb külma ilmaga kasuks. Samuti võite hinnata 4 välis- ja 2 sisetaskut (nii jakil kui ka termovoodril), mis sobivad ideaalselt ID- ja/või väärtasjadele. Tugevad tõmblukud on justkui tordil jäägid.

Naiste nahkjakk W-TEC Strass on stiilne jakk, mis ei lase sind alt vedada, ükskõik millise ilmaga!


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Material
Sheep Hide
Reflective features
No
Ventilation
No
Detachable layer
Yes
Protectors
Yes
Trouser zipper connection
no
Removable protectors
Yes
8596084127822
578277
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist