Jalanõu tallakatted Ferrino: Sniegbačiai Ferrino Baldas Miage Castor Special

Lumekingad Ferrino mööbel Miage Castor Special

690674
201,65 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-05
Kolor

Kirjeldus

Kujulikud Snowshoes FERRINO Baldas Miage Castor Special on ideaalsed lumeekspeditsioonideks, kus pead kandma seljas rasket seljakotti. Tänu suurele alusele ei vaju te lumme. Lisaks 120 kg kaalupiirangule on lumekingadel ka tugev karastatud plastist raam, mis on vastupidav kuni -20 °C temperatuurile, ning keraamilised detailid, mis muudavad lumekingad äärmiselt vastupidavaks. Terasest tera otsas ja ülejäänud 6 naela tagavad stabiilsuse puuderlumel või jäisel pinnal.

Snowhoes FERRINO Baldas Miage Castor Special on varustatud Castor sidemega, mis muudab need sobivaks järgmistele jalanõude suurustele: 34-48. Lumekinga kinnitamine on nii lihtne, et seda saab teha isegi täiesti algaja - kõik, mida peate tegema, on sideme reguleerimine vastavalt oma näituse suurusele, kinga otsa libistamine ees olevasse "korvi" ja rihmade pingutamine vastavalt otsa ja pahkluu juures. Põlveliigese rihm on varustatud rihmarihmaga - kõik, mida te peate tegema, on keerata kiilrihma läbi rihmarihma, seejärel tõsta rihmarihma paar korda ja pingutage seda, et kinga paigale kinnitada. Rihma lõdvendamiseks kasuta rihma punast osa.

Süsteem TD aitab kinga paigale kinnitada - seal on teraslukk, mis lukustab sideme tagumise osa paika. Sideme lahtivõtmiseks tuleb vaid lukk üles klappida. Järsu ronimise ajal saad lukuga toetada kanna, et muuta ronimine mugavamaks.


Toote üksikasjad

8014044881367
690674
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist