Soojendatud kindad Glovii: Šildomos motociklininkų pirštinės Glovii GDB
Soojendatud kindad Glovii: Šildomos motociklininkų pirštinės Glovii GDB

Glovii GDB soojendusega mootorratta kindad

265606
212,74 €
Spalva
Size

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (3 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Kindad Glovii GDB Heated Motorcycle Gloves hoiavad teid soojana ka kõige külmematel päevadel. Kinnastel on kogu pinnal süsinikkiud, mis tagavad soojenduse. Need kiud ei paku mitte ainult ühtlast soojuse jaotumist, vaid kiirgavad ka infrapunakiirgust, mis aitab parandada vereringet. Need on äärmiselt töökindlad ja pika elueaga.

Kolme kütmisrežiimi abil saate kohaneda hetkeoludega. Peale laetava aku (mille saate panna kinda taskusse) saab neid kindaid ka mootorratta aku abil varustada. Saate need akuga ühendada kaasasolevate kaablite abil. Seega ei ole teie käed mitte ainult kogu aeg soojad, vaid te ei pea enam muretsema aku laadimise pärast. Laetav liitiumaku võib kesta kuni 6 tundi.

Tehtud lehmanahast ja mugavast sisematerjalist, hoiavad soojendusega mootorratta kindad Glovii GDB teie käed soojana ka siis, kui soojendus on välja lülitatud. Saate kinnaste suuruse reguleerimiseks kasutada randmel olevat laia velcro-rihma. Heated Motorcycle Gloves Glovii GDB on ideaalsed neile mootorratturitele, kes armastavad sõita külmas.

Kõige suurem soojusjaotus

Käe ümber sõrmede ja käeseljal on süsinikkiud, mis võivad soojendada kogu kätt. Need kiud ei taga mitte ainult ühtlast soojusjaotust, vaid kiirgavad ka infrapunakiirgust, mis aitab parandada vereringet.


Kõrge kvaliteediga materjal

Nagu iga kvaliteetse mootorratta kinda puhul, on välimine kiht valmistatud lehmanahkadest. Samuti võid hinnata Thinsulate sisekihti, mis tagab soojusisolatsiooni, libisemisvastase peopesa ja puutetundliku sõrmede kasutamise.




Käed on alati turvalised

Kindlad sõrmenukkide kaitsmed hoiavad teie käed alati turvaliselt.


Toote üksikasjad

Material
Genuine leather
Polyester
Length
Long
Anti-slip palms
Jah
Reflective features
No
Knucle protectors
Jah
Velcro wrist strap
Jah
Thermal insulation
Jah
Heating
Jah
Battery life
6 h
Heating unit
Carbon fibres
Product added to compare.
Product added to wishlist