TRX varustus inSPORTline: inSPORTline funktsionaalne vöö treener (kuni 150kg)

inSPORTline funktsionaalne vöö treener (kuni 150kg)

260224
76,62 €
Kohaletoimetamine: 2 - 3 tööpäeva
Meil on laos (1 tk.)
Spalva

Kirjeldus

Suspension Trainer inSPORTline MultiTrainer on mitmeotstarbeline treeningtarvik, mis aitab teil treenida oma keharaskusega. Treener koosneb rihmadest, mida saab hõlpsasti kinnitada ukse, puu või muu tugiposti külge. Rihma otsad on varustatud pehmete käepidemetega nii käte kui ka jalgade jaoks. Lihtne, kuid väga tõhus viis oma keharaskusega treenimiseks, mis sai kiiresti väga populaarseks igat tüüpi kasutajate seas, peamiselt oma suure efektiivsuse ja madala hinna tõttu. Pärast lihtsat paigaldamist aitab Suspension Trainer inSPORTline MultiTrainer toimivalt tugevdada kogu keha lihaseid. Selle treeneri peamised eelised on suur efektiivsus, kompaktne suurus ja madal hind. Suspension Trainer inSPORTline MultiTrainer sisaldab suletavat kohvrit, mida saate kasutada treeneriga reisides.



Kinnitusvalikud

Kandetreeneri saate kinnitada oma ukse külge või võite kasutada kinnituskonksu, et kinnitada see näiteks lakke. Samuti saate rihma läbi karabiinikonksu keerata ja kinnitada selle sellisena puuoksale, ümber posti või seinaraua külge.






Muutujate kohandamine

Rihma pikkuse kiire ja lihtne reguleerimine (145 - 247 cm) tuleb kasuks eriti siis, kui trenažööri kasutavad rohkem kui üks inimene, te kasutate seda tavaliselt erinevates kohtades või kui teete erinevaid harjutusi. Igaüks saab rihma reguleerida vastavalt vajadusele.




Võta mõlemad käed ja jalad kasutusele

Kummist libisemisvastased käepidemed on mugavad katsuda. Tänu laiadele jalgadele mõeldud kangidele saate teha erinevaid harjutusi, kui jalad on rippuvad. Nii on kõik teie lihased kaasatud, kui te harjutate oma keharaskust kasutades.




Kompaktne suurus

Hingamistreeningut saab pakendada pakendisse, mis on osa pakendist ja võtab minimaalselt ruumi. Kohvrit on ka väga lihtne transportida. Nii saate seda treeningtarvikut praktiliselt kõikjale kaasa võtta.




Harjutusjuhend

Esmatähtis on õige ja korrektne treening. Pakett sisaldab praktilist DVD-d ja brošüüri etenduste, demonstratsioonide ja harjutusvõimalustega.







Toote üksikasjad

Maximum load
150 kg
Handlebar diameter
3.50 cm
Strap width
4 cm
8595153690724
260224
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist