Elektrilised tõukerattad W-TEC: W-TEC Tenmark II 500 W 10" E-scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10" E-scooter

W-TEC Tenmark II 500 W 10" E-scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10" E-scooter

1291817
748,13 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-10
Spalva

Kirjeldus

E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10" on lõbus ja turvaline viis tööle, kooli või linna peale sõitmiseks. Selle suurimaks eeliseks on kokkupandav konstruktsioon, mida saab 5 sekundiga kokku/välja voltida. Selle tulemusel ei võta roller suurt ruumi, mis võimaldab teil seda oma korteris või garaažis hoiustada. Selle kompaktne suurus tuleb kasuks, kui oled reisil rongis, ühistranspordis või autos. Saate seda käes kanda või panna auto pagasiruumi. Viimaks, kuid mitte vähem tähtis on selle kaasaegne disain, mis muudab E-Scooter W-TEC Tenmark silmale meeldivaks! Sellel rolleril on revolutsiooniline uus funktsioon - kauglukustussüsteem. Seega, kui sul on vaja roller mõneks ajaks järelevalveta jätta, vajuta lihtsalt nuppu, et see oleks ikka veel olemas, kui tagasi tuled.

Sõida nagu tuul!

Kuidas sa tahad oma rolleriga lõbusalt sõita? Siis on E-Scooter W-TEC Tenmark just see, mida soovid! Tänu võimsale 500W mootorile ei ole ükski mägi liiga järsk ja ükski maastik liiga keeruline sinu jaoks. Maksimumkiirus on 38 km/h ja vahemaa ühe laadimisega on umbes 35 km (standardkiirusel). Sõidukaugus sõltub siiski mitmetest teguritest, nagu ratturi kaal, sõidustiil, maastik ja/või soe. Aku laetakse täisvõimsusele 6-7 tunniga. Laadige akut lihtsalt üleöö, nii et see on hommikul valmis sõitma! Saate valida kolme kiirusrežiimi vahel. Saate rolleriga sõita (maast lahti lükates) isegi siis, kui aku on tühi. Tänu 120-kg kaalupiirangule saab rolleriga sõita kogu pere, mis muudab selle äärmiselt kuluefektiivseks.

Kergesti kontrollitav

Kergesti loetav, LCD-ekraan võimaldab jälgida kõiki olulisi andmeid, nagu jooksev kiirus (sh kiiruse režiim), patarei olek, praegune ja üldine läbitud vahemaa, aeg jne. Kasutades ON/OFF ja MODE nuppe, saate juhtida arvukaid täiustatud funktsioone, sealhulgas startimisabi ja cruise control. Lisaks on ekraani tagaosas sisseehitatud USB-port, mida saate kasutada telefoni või tahvelarvuti laadimiseks.

Safe at all times

E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10" Saab üle iga takistuse! Isegi pimedus või halb ilm ei hoia teid kodus. Akutoitel töötavad esi- ja tagumised LED-tuled tagavad, et oled nähtav ka hämarates valgusoludes. Tulesid ja sarve saad sisse lülitada juhtraua värvikoodiga nuppude abil. Kuna tagumine tuli süttib ka pidurdamise ajal, näevad sind kõik. kettapiduritele võite alati loota, olenemata kiirusest. Need võimaldavad sul rolleril sujuvalt peatada mis tahes maastikul!

Kvaliteet ja vastupidavus garanteeritud

Skuuter on viimse detailini välja töötatud ja varustatud soliidsete 10" (25,4 cm) rehvidega, mis kleepuvad märjal pinnal ja neelavad vibratsiooni. Esi- ja tagavedrustus tagab sujuva ja mugava sõidu, samas kui kaitsmed kaitsevad sind mustuse ja muda eest, kui sõidad halva ilmaga. Alumiiniumkonstruktsioon koos kõrguse reguleeritava juhtrauaga on äärmiselt vastupidav. Roller sobib kasutajatele 150 kuni 210 cm pikkusega. 53 cm pikkune tekk võimaldab sõita jalad külg ees.


Kui sa sõidad E-Scooter W-TEC Tenmark II 500 W 10", võtavad kõik sind tähele! Kui sa pole kunagi varem e-scooteriga sõitnud, siis see meeldib sulle kindlasti! Lihtne hoiustada. Suurepärane jõudlus. Kaasaegne disain. Mida enamat võiks veel soovida!



kaugjuhtimispult:

.

Toote üksikasjad

Dimensions
Kaal
19.20 kg
Maximum load
120 kg
Wheel size
10
Maximum speed
38 km/h
Minimum recommended user height
150 cm
Steering
Throttle
Drive type
Hub drive
Motor placement
Tagarattas
Brake
Elektriline
Plaat
Battery capacity
13000 mAh
Maximum slope
15°
Maximum distance
35 km
Regenerative brakes
No
8596084153326
1291817
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist

Lukustusekraani nupud (ekraan peab olema välja lülitatud)

Kui proovite rollerisse lülitada, käivitub alarm

Ekraani avamise nupud

Alarmi deaktiveerimine
Horn - Lühike hoiatussignaal
Ekraani avamise nupud