W-TEC: Moto striukė W-TEC Excellenta
W-TEC: Moto striukė W-TEC Excellenta

W-TEC Excellenta mootorratta jope

262702
194,60 €
Suurus
Värv

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Touring Motorcycle Jacket W-TEC Excellenta on tippkvaliteedilistest materjalidest valmistatud kolmekihiline mootorrattajope, millel on eemaldatavad kummikaitsmed koormatud osadel (küünarnukid, õlad ja selg). Vastupidavast polüestrist valmistatud välimine osa on varustatud Visionight helkurkomponentidega, mis parandavad sõitja nähtavust hämaras, parandades seega tema passiivset ohutust.

Ette võite hinnata ka hingavat võrku seestpoolt, mis koos reguleeritavate õhutusavade ja paneelidega rinnal ja küünarvarrel tagab mugavuse ja parandab õhuringlust, mis tuleb kasuks eriti kuumadel suvepäevadel. Peale selle võite külma ilmaga lisada ka eemaldatava termovoodri. Viimane, kuid mitte vähem tähtis, on eemaldatav veekindel Reissa membraan, mis võimaldab sõita ka vihma korral.

Mootorrattajope Touring Motorcycle Jacket W-TEC Excellenta on ka mitmeid praktilisi taskuid kõigi vajalike asjade jaoks. Peamise tõmblukuklapi alla peidetud tasku sobib ideaalselt paberite hoidmiseks, samal ajal kui alumisel seljal asuvas suures kaubataskus saab hoida suuremaid esemeid. Termovoodril olevad sisetaskud on hädavajalikud, samas kui spetsiaalne veekindel tasku, mis sobib ideaalselt müntide või muude väikeste esemete jaoks, on meeldiv puudutus.

Kinnitusrihmad varrukatel ja vöökohal võimaldavad teil kohandada jope suurust nii, et see sobiks teile ideaalselt. Tuurimootorratta jakk W-TEC Excellenta on turvaline, funktsionaalne ja mugav jakk igasugusteks mootorrattareisideks.


Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Reflective features
Yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist