W-TEC: Men’s Motorcycle Jacket W-TEC Progair
W-TEC: Men’s Motorcycle Jacket W-TEC Progair

Meeste mootorratta jope W-TEC Progair

265461
154,26 €
Suurus
Värv
  • Black-Fluo

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (4 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Mootorratta jope W-TEC Progair on mitu jope ühes! Läbimõeldud veekindlate tõmblukkude süsteem võimaldab teil täielikult lahti tõmmata ja eemaldada jope ülaosa, muutes polüesterjope väga hingavaks võrkjopeks, mis sobib ideaalselt kuuma suvepäeva jaoks.

Muude, see läheb veel paremaks! Eemaldatav sisemine veekindel membraan tuleb kasuks vihmase ilmaga, samas kui eemaldatav termiline vooder hoiab sind soojas ja mugavalt külma ilmaga. Mugav sisemine võrkvooder võimaldab õhu tsirkuleerimist jope sees.

Sulle võivad meeldida ka vahetatavad CE-kaitsmed suure koormusega kohtades (selg, õlad, küünarnukid). Strateegiliselt paigutatud reflektiivsed komponendid parandavad nähtavust ja seega ka ratsaniku ohutust hämarates oludes.

Jopel on ka mitmesuguseid praktilisi taskuid kõikide esemete jaoks, sealhulgas taskud termovoodril. Varrukate otstes ja puusadel olevate rihmade abil saate jope suurust reguleerida, et see sobiks teile ideaalselt.

Mehele mõeldud Mootorrattadžakk W-TEC Progair on keerukas, progressiivne jakk, mis on loodud selleks, et hoida sind turvaliselt ja mugavalt iga ilmaga.


See on hea ja mugav.

Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Reflective features
Yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist