W-TEC: Motociklininko striukė W-Tec Aircross
W-TEC: Motociklininko striukė W-Tec Aircross

W-Tec Aircross mootorratta jope

1290602
299,45 €
Suurus
Värv
  • Black-Fluo Yellow
  • Black-Grey
  • Black-Gold

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Kolmekihiline Mootorrattajope W-TEC Aircross on parim mootorrattajope! Sellel on kliimamembraan, termovooder, sertifitseeritud kaitsmed, vastupidav materjal ja reguleeritav ventilatsioon.

Eemaldatavad kaitsjad suure koormusega piirkondades (st põskedel, õlgadel ja küünarnukkidel), vastupidav ja kulumiskindel nailon pükste siseküljel ning strateegiliselt paigutatud helkurelemendid hoiavad sind sõidu ajal turvaliselt.

Jope sobib ideaalselt iga ilmaga. Koosnedes eemaldatavatest paneelidest ja reguleeritavatest õhutusavadest rinnal, seljal ja isegi varrukatel, tulevad keerukad AirCross Function ja AirVent System kasuks kuumadel suvepäevadel, sest see hoiab jope hästi ventileerituna. Hingav võrk seestpoolt parandab õhuringlust veelgi. Vihmastel ja tuulistel päevadel saab ventilatsioonisüsteemi täielikult sulgeda. Samuti saab lisada eemaldatava kliimamembraani, mis on vee- ja tuulekindel. Eemaldatav termiline vooder tuleb külma ilmaga kasuks.

Mootorrattajope W-TEC Aircross on ka praktilised taskud kõigi hädavajalike asjade jaoks. Suur tasku seljal on jope peamine omadus. Varrukate, vöökoha ja külgede pingutusrihmad võimaldavad teil jope suurust reguleerida, tagades täiusliku istuvuse. Elastsed paneelid kätepõlvedel, peen neopreenist krae ja muud väikesed detailid pakuvad täiendavat mugavust.

Mootorrattajope W-TEC Aircross ühendab endas keerukuse ja tähelepanu detailidele. See pakub alati maksimaalset kaitset, funktsionaalsust ja mugavust. Sobib kõige paremini koos Mootorrattapüksid W-TEC Aircross.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Toote üksikasjad

Materjal
Nailon
Polyester
Reflective features
Yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist