Meeste tekstiilist mootorratta püksid W-TEC: Motociklininko kelnės W-Tec Aircross
Meeste tekstiilist mootorratta püksid W-TEC: Motociklininko kelnės W-Tec Aircross

W-Tec Aircross mootorratta püksid

1290620
226,86 €
Suurus
Värv
  • Black-Fluo Yellow
  • Black-Gold

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (3 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Kolmekihilised Mootorrattapüksid W-TEC Aircross on ülimad mootorrattapüksid! Neil on kliimamembraan, termovooder, vastupidav materjal ja suurepärane ventilatsioon.

Eemaldatavad kaitsmed suure koormusega piirkondades (st puusad ja põlved), vastupidav ja kulumiskindel nailon pükste siseküljel ning helkurelemendid hoiavad sind sõidu ajal turvaliselt.

Püksid sobivad ideaalselt iga ilmaga. Koosnevad eemaldatavatest paneelidest reitel, keerukas AirCross Function ja AirVent System tulevad kasuks kuumadel suvepäevadel, sest see hoiab püksid hästi ventileerituna. Hingav võrk siseküljel parandab veelgi õhuringlust. Vihmastel ja tuulistel päevadel saab ventilatsioonisüsteemi täielikult sulgeda. Samuti saab lisada eemaldatava kliimamembraani, mis on vee- ja tuulekindel. Eemaldatav termiline vooder tuleb külma ilmaga kasuks. Mõlemat kihti saab kasutada nii eraldi kui ka samaaegselt.

Mootorrattapükstel W-TEC Aircross on ka praktilised taskud kõigi hädavajalike asjade jaoks. Pükste peamiseks tunnuseks on suured koormataskud reitel. Vöökohal ja sääremansettidel olev pingutusrihm võimaldab pükste suurust reguleerida, tagades täiusliku istuvuse. Elastsed paneelid alaselja ja põlveliistude juures tagavad täiendava mugavuse.

Mootorrattapüksid W-TEC Aircross ühendavad keerukust ja tähelepanu detailidele. Need pakuvad alati maksimaalset kaitset, funktsionaalsust ja mugavust. Sobivad kõige paremini koos Mootorratta jope W-TEC Aircross.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Reflective features
Yes
Jacket zipper connection
yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist