W-TEC: Vyriška moto striukė W-TEC Patriot tekstilinė
W-TEC: Vyriška moto striukė W-TEC Patriot tekstilinė

W-TEC Patriot meeste mootorratta jakk tekstiilist

1291102
112,93 €
Suurus
Värv
  • Black
  • White
  • Grey

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud Tekstiiltagi W-TEC Patriot disain võib teid esialgu üllatada. Kuigi tegemist on polüestrist jopega, imiteerib see plaastritega nahkjaki välimust. Ja võrreldes nahkjakkidega on sellel mitmeid eeliseid: see on kergem, seda saab pesta, see on hooldusvaba (ei vaja vahatamist) ja lõpuks on see ka palju odavam.

Mehele mõeldud Tekstiilmantel W-TEC Patriot ühendab endas stiilse disaini ning ülima mugavuse ja turvalisuse. CE õla- ja küünarnukikaitsmed hoiavad sind sõidu ajal turvaliselt. Samas saab kõik kaitsmed eemaldada, mistõttu sobib jope ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks. Ergonoomiline lõige tagab mugavuse igas sõiduasendis. Tänu reguleeritavatele vöökoharihmadele ja varrukaotsade tõmblukkudele saab jope suurust reguleerida, võimaldades täiuslikku sobivust. Samuti võid hinnata pehmet sisevoodrit, mis tagab parema soojusisolatsiooni, ning 4 esi- ja 2 sisetaskut, mis sobivad ideaalselt isikutunnistuse ja/või väärisesemete hoidmiseks.

Mehele mõeldud Tekstiilmantel W-TEC Patriot on taskukohane stiilne jakk, mis hoiab sind mootorratta seljas turvaliselt ja mugavalt.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Jak měřit: Jedná se o vnější rozměry bundy při mírném natažení. Rozměry tedy v nejoptimálnějším případě porovnávejte se svou původní bundou, která vám dobře sedí.

Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist