Meeste mootorratta teksad W-TEC: Vyriškos motociklininko kelnės W-TEC Kancelor
Meeste mootorratta teksad W-TEC: Vyriškos motociklininko kelnės W-TEC Kancelor

W-TEC Kancelor meeste mootorratta püksid

591278
149,22 €
Suurus
Värv
  • Grey

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

 Meeste mootorratta teksad W-TEC Kancelor  näevad välja nagu tavalised teksad, mis on hea. Neil on eemaldatavad puusa- ja põlvekaitsmed. Ilma kaitsjateta saab pükse kasutada tavaliste teksapükstena (ja keegi ei märka, et need on tegelikult mootorrattapüksid). Kui paned need stiilsed püksid jalga, siis näed oma mootorratta seljas suurepäraselt välja. 

Selle lisaturvalisuse tagamiseks on teksakangas tugevdatud aramiidkiududega, mis on äärmiselt tugev ja muudab kanga löögi- ja kulumiskindlaks. Pehme võrk seestpoolt muudab püksid hingavamaks, pakkudes lisamugavust.

Paljudes taskutes mahuvad kõik teie väiksemad esemed. Nööbid, nööbid, metallist tõmblukk ja kontrastsed õmblused täiendavad pükste muidu minimalistlikku disaini. Kõrge mugavuse ja turvalisuse tase on see, mis teeb meeste mootorratta teksad W-TEC Kancelor tõeliselt eriliseks. Need sobivad ideaalselt mitte ainult kevadeks ja sügiseks, vaid ka kuumadeks suvepäevadeks.

 

Kuidas mõõta: Need on välismõõdud riietuse mõõdud kergelt venitatuna. Need ei ole kehamõõdud.   Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga riiete puhul võta arvesse nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Aramid
Denim
Reflective features
No
Jacket zipper connection
no
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist