W-TEC: Vyriška odinė motociklininko striukė W-TEC Black Heart Wings
W-TEC: Vyriška odinė motociklininko striukė W-TEC Black Heart Wings

Meeste nahast mootorratta jakk W-TEC Mustad südame tiivad

1382757
266,18 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud Mootorratta nahast jakk W-TEC Black Heart Wings võimaldab sul "oma tiivad laiali sirutada". See pehmest ja painduvast kitsenahast valmistatud jope on küünarnukkidel elastsete soonikpaneelidega, mis muudavad selle äärmiselt mugavaks, võimaldades sõitjal vabalt liikuda. Dekoratiivsed õlgpaneelide õmblused muudavad muidu tavalise välimusega jope üsna lahedaks, samal ajal kui õmmeldud Black Heart kiri muudab jope tõeliselt karmi välimuse.

Ja jope on ka praktiline. Sellel on mitmesuguseid taskuid kõigi hädavajalike asjade jaoks, hingav vooder, mis võimaldab õhku jope sees ringelda, ja eemaldatav termovooder, mis tuleb külma ilmaga kasuks. Kõrge koormusega kohad on hästi kaitstud - sertifitseeritud küünarnuki- ja õlgade kummikaitsmed aitavad tagada turvalise sõidu. Võite lisada ka seljakaitse (mis ei kuulu komplekti). Kaitsmed saab aga hõlpsasti eemaldada, muutes jope mugavaks, igapäevaseks kasutamiseks ideaalselt sobivaks tükiks.

Kui soovite oma mootorratta sõitu täiel rinnal nautida ja seejuures suurepäraselt välja näha, on meeste nahast mootorrattajakk W-TEC Black Heart Wings just see, mis teile sobib.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Kidskin
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist