W-TEC: Moteriška odinė motociklininko striukė W-TEC Black Heart Lizza
W-TEC: Moteriška odinė motociklininko striukė W-TEC Black Heart Lizza

Naiste nahast mootorratta jakk W-TEC Black Heart Lizza

1322874
221,82 €
Suurus
Värv
  • Vintage Brown

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Naiste nahast mootorrattajakk W-TEC Black Heart Lizza on stiilne, jope stiilis jakk. Selle jope iseloomulikuks tunnuseks on peamine tõmblukk, mis ei lähe jope keskelt alla. Lisaks vintage-stiilis välimusele võid hinnata ka pehmet ja painduvat kitsenahka, mis muudab jope äärmiselt mugavaks. Töödeldud Black Heart kiri muudab jope tõeliselt karmi välimuse!

Sertifitseeritud küünarnuki- ja õlgade kummikaitsmed aitavad tagada turvalise sõidu. Võite lisada ka seljakaitse (mis ei kuulu komplekti). Protektoreid saab aga hõlpsasti eemaldada, muutes jope mugavaks, igapäevaseks kasutamiseks ideaalselt sobivaks tükiks. Jopel on ka mitmeid taskuid kõigi oluliste asjade jaoks.

Kui soovid oma mootorratta sõitu täiel rinnal nautida ja seejuures suurepäraselt välja näha, on Naiste nahast mootorrattajope W-TEC Black Heart Lizza oma pilkupüüdva, vintage-stiilis välimusega just see, mis sulle sobib!


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Kidskin
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist