W-TEC: Vyriška vasarinė džinsinė motociklininko striukė W-TEC Lenny
W-TEC: Vyriška vasarinė džinsinė motociklininko striukė W-TEC Lenny

Meeste suvine teksad mootorratta jakk W-TEC Lenny

1291148
172,41 €
Suurus
Värv

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (3 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud suvine teksamootorrattajakk W-TEC Lenny näeb välja nagu tavaline teksajakk, mis on hea. Sellel on eemaldatavad õla- ja küünarnukikaitsmed. Ilma kaitsjateta saab jopet aga kasutada tavaliste teksapükstena (ja keegi ei märka, et tegemist on tegelikult mootorrattajopega). Kui paned selle stiilse jope selga, näed mootorratta seljas suurepäraselt välja. Täiendava ohutuse tagamiseks on teksakangas tugevdatud aramiidkiududega, mis on äärmiselt tugev ja muudab kanga löögi- ja kulumiskindlaks.

Täiendava mugavuse tagamiseks on jakil hingav võrkvooder, mis tagab suurepärase õhuringluse, mistõttu sobib see ideaalselt mitte ainult soojadeks suvepäevadeks, vaid ka kevad- ja sügishooajaks.

Mehele mõeldud suvine teksamootorrattajakk W-TEC Lenny on varustatud kahe avatud käetaskuga, kahe rinnataskuga ja sisetaskuga kõigi oluliste asjade jaoks. Seltsis on ka metallist nööpide sulgemine ja riputusaas.

Suurestiilne meeste suvine teksapükstega mootorrattajope W-TEC Lenny täiendab sinu bikerdisaini (eriti kui saad ka mootorratta teksad).


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Cotton
Spandex
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist