W-TEC: Vyriška Aramido pluoštu sustiprinta striukė su gobtuvu W-TEC Black Heart Kustom Kulture
W-TEC: Vyriška Aramido pluoštu sustiprinta striukė su gobtuvu W-TEC Black Heart Kustom Kulture

Meeste aramiidkiududega tugevdatud kapuuts W-TEC Black Heart Kustom Kulture

1382758
185,52 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (4,98 €)

Kirjeldus

Mehele mõeldud Aramiidkiududega tugevdatud kapuuts W-TEC Black Heart Kustom Kulture on stiilne ja mugav mootorrattariietus, mis on valmistatud puuvillast ja polüestrist. Hingav võrkvooder tagab suurepärase õhuringluse, mistõttu on kapuuts ideaalne mitte ainult soojadeks suvepäevadeks, vaid ka vastavalt kevad- ja sügishooajaks. Sertifitseeritud küünarnuki- ning õla- ja seljakaitsmed aitavad tagada turvalise sõidu. Võite lisada ka seljakaitsme (mis ei kuulu komplekti). Kaitsmed saab aga hõlpsasti eemaldada, muutes kapuutsi mugavaks ja igapäevaseks kasutamiseks ideaalseks tükiks. Suure koormusega kohad on tugevdatud aramiidkiududega, mis muudab kapuutsi veelgi vastupidavamaks ja pakub täiendavat kaitset kukkumise korral.

Mehele mõeldud Aramiidkiududega tugevdatud kapuuts W-TEC Black Heart Kustom Kulture on kaks lukuga taskut ja lõuani ulatuv täispikkuses tõmblukk, mis on kasulik mootorratta sõidu ajal. Siis on veel nööriga reguleeritav kapuuts ja rippsilmus (mis on vähestel kapuutsidel olemas).

Tikitud, bikeri stiilis trükkimine, sõnamärgid ja suur logo seljal täiendavad Mehele mõeldud aramiidkiududega tugevdatud kapuuts W-TEC Black Heart Kustom Kulture disaini ja muudavad selle tõeliselt karmi välimuse.

 

 

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Aramid
Cotton
Polyester
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
no
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist