W-TEC: Moto striukė W-TEC Excellenta Evo Touring
W-TEC: Moto striukė W-TEC Excellenta Evo Touring

W-TEC Excellenta Evo Touring mootorratta jakk

1312565
312,56 €
Suurus
Värv
  • Thunderstorm Gray

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Populaarse Exellenta jope järeltulija, Touring Motorcycle Jacket W-TEC Excellenta Evo on kõrgekvaliteedilistest materjalidest valmistatud esmaklassiline mootorrattajope, millel on eemaldatavad Taseme 2 kaitsed kõrge koormusega kohtades (küünarnukid ja õlad) ning eemaldatav seljakaitse 1. taseme. Vastupidavast polüestrist valmistatud välimine osa on varustatud Visionight helkurdetailidega, mis parandavad sõitja nähtavust hämaras, parandades seega tema passiivset ohutust. Eespool nimetatud kangas on tugevdatud küünarvarrede juures.

Sina võid hinnata ka hingavat võrku seestpoolt, mis koos reguleeritavate õhutusavade ja paneelidega rinnal, seljal ja küünarvarrel tagab mugavuse ja parandab õhuringlust, mis tuleb kuuma suvepäeva ajal kasuks. Peale selle saab külma ilmaga lisada ka eemaldatava termovoodri, mille veekindel Reissa membraan võimaldab sõita ka vihma korral. Selle tulemusena ei pea sa lisama, eemaldama ega vahetama mingeid lisavoodreid, sest sellel on kõik olemas.

Mootorrattajope Touring Motorcycle Jacket W-TEC Excellenta Evo on ka mitmeid praktilisi taskuid kõigi oluliste asjade jaoks. Peamise tõmblukuklapi alla peidetud tasku sobib ideaalselt isikutunnistuse hoidmiseks, samal ajal kui suur cargo tasku alumisel seljal saab hoida teie suuremaid esemeid. Termovoodril olevad sisetaskud on hädavajalikud, samas kui spetsiaalne veekindel tasku, mis sobib ideaalselt müntide või muude väikeste esemete jaoks, on kena puudutus.

Kinnitusrihmad varrukatel ja vöökohal võimaldavad teil kohandada jope suurust nii, et see sobiks teile ideaalselt. Jope on disainitud viimse detailini, millel on tuult eemal hoidev peamine tõmblukuklapp ning pehme krae ja varrukaotsad. Touring Motorcycle Jacket W-TEC Excellenta Evo on turvaline, funktsionaalne ja mugav jope igasugusteks mootorrattareisideks. See sobib kõige paremini koos

 

 

Mõõtmine: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Reflective features
Yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist