Meeste tekstiilist mootorratta püksid W-TEC: Moto kelnės W-TEC Excellent
Meeste tekstiilist mootorratta püksid W-TEC: Moto kelnės W-TEC Excellent

W-TEC Suurepärased mootorrattapüksid

1312566
226,86 €
Suurus
Värv
  • Thunderstorm Gray

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (2 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Mootorrattapüksid W-TEC Excellent on kvaliteetsetest materjalidest valmistatud kõrgekvaliteedilised mootorrattapüksid, millel on eemaldatavad Level 2 kaitsed põlvedel ja taskud täiendavate puusakaitsmete jaoks. Vastupidavast polüestrist valmistatud välisosa on varustatud Visionight helkurdetailidega, mis parandavad sõitja nähtavust hämaras, parandades seega tema passiivset ohutust. Eespool nimetatud kangas on põlvedel tugevdatud.

Sina võid hinnata ka hingavat võrku seestpoolt, mis koos reguleeritavate õhutusavade ja paneelidega reitel tagab mugavuse ja parandab õhuringlust, mis tuleb kuuma suvepäeva ajal kasuks. Peale selle saab külma ilmaga lisada ka eemaldatava termovoodri, mille veekindel Reissa membraan võimaldab sõita ka vihma korral. Selle tulemusena ei pea sa lisama, eemaldama ega vahetama mingeid lisavoodreid, sest sellel on kõik olemas.

Vöökoha pingutusrihmad ja laiendatavad sääreotsad võimaldavad pükste suurust reguleerida, et need sobiksid sulle ideaalselt. Lisaks on kaks praktilist taskut kõigi oluliste asjade jaoks. Mootorratturipüksid W-TEC Excellent on turvalised, funktsionaalsed ja mugavad püksid igasugusteks mootorrattareisideks. Need sobivad kõige paremini kokku Mootorratta jope W-TEC Excellenta Evo.


Jak správně pečovat o moto oblečení se dozvíte v našem rádci.

Mõõtmine: Need on välismõõtmed riideeseme kergelt venitatud kujul. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Reflective features
Yes
Jacket zipper connection
yes
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist