W-TEC: Moteriška odinė motociklininko striukė W-TEC Stripe Lady
W-TEC: Moteriška odinė motociklininko striukė W-TEC Stripe Lady

W-TEC Stripe Lady naiste nahast mootorratta jope

745220
272,23 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Naiste nahast mootorrattajakk W-TEC Stripe Lady on kombinatsioon stiilsest disainist ja mugavusest. Sellel on ka CE-kummist õla- ja küünarnukikaitsmed, mis hoiavad teid sõidu ajal turvaliselt. Samuti on tasku täiendava seljakaitsme jaoks. Kõik kaitsmed saab aga eemaldada, mistõttu on Naiste nahast mootorrattajope W-TEC Stripe Lady täiuslik igapäevaseks kasutamiseks.

Ergonoomiline lõige ei taga mitte ainult mugavust igas sõiduasendis, vaid rõhutab ka teie kurve. Tänu reguleeritavatele rihmadele vöökohal ja varrukate otstes saab jope suurust reguleerida, võimaldades seega täiuslikku istuvust. Pehmest ja pehmest lambanahast valmistatud Naiste nahast mootorrattajope W-TEC Stripe Lady on eemaldatav polüestervooder, mis tagab suure mugavuse, võimaldades sujuvat sõitu. Samuti võite hinnata 4 välis- ja 4 sisetaskut (millest 2 on eemaldataval voodril), mis sobivad ideaalselt teie isikutunnistuse ja/või väärisesemete hoidmiseks. Tugevad tõmblukud on tordil jäägid.

Siilne disain koos tagasihoidlike triipude ja õmmeldud paneelidega teeb Naised nahast mootorratta jope W-TEC Stripe Lady populaarseks jakiks.


Mootorrattariiete õige hooldamise kohta saad teada meie juhend.

Kuidas mõõta: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Sheep Hide
Reflective features
No
Protectors
yes
Ventilation
no
Removable protectors
yes
Detachable layer
yes
Trouser zipper connection
no
Gender
Woman
Product added to compare.
Product added to wishlist