W-TEC: Motorcycle Shirt W-TEC Terchis EVO
W-TEC: Motorcycle Shirt W-TEC Terchis EVO

Mootorratta särk W-TEC Terchis EVO

1291617
167,37 €
Suurus
Värv
  • Yellow
  • Grey

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (2 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Pikkade varrukatega mootorratta särk W-TEC Terchis EVO on stiilne alternatiiv neile, kes otsivad lahedat mootorratta stiilis särki. Tegemist on populaarse Terchis särgi uuendatud versiooniga. Istuvust on parandatud, nööplihma on laiendatud, reguleeritav ventilatsioon kaenlaalustes on rakendatud, õmblused on tugevdatud ning lisatud on sisemistaskud ja mitmed muud funktsioonid. Kvaliteetsest puuvillast valmistatud särk on äärmiselt mugav. lahe, ruuduline välimus ja nööbid, millel on reljeefsed W-TEC logod, annavad särgile kaasaegse välimuse. Selle tulemusena sobib see pükste ja teksadega.

See särk ei ole aga mitte ainult suurepärase välimusega ja mugav, vaid hoiab sind ka turvaliselt, sest kogu torso ja kõrge koormusega kohad on tugevdatud aramiidkiududega, mis muudab kanga veelgi vastupidavamaks ja pakub kukkumise korral täiendavat kaitset. CE (2. tase) küünarnuki-, õla- ja seljakaitsmed tagavad lisaturvalisust. Kaitsmed saab kaudu eemaldada, mis teeb särgi siiski igapäevaseks kasutamiseks sobivaks.

Kui sa oled tähelepanelik ja otsid stiili ning turvalisust, siis Mootorrattasärk W-TEC Terchis EVO on õige tee!


Mootorrattariietuse õige hooldamise kohta saad teada meie juhendist.

Kuidas mõõta: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Aramid
Cotton
Reflective features
No
Use
Men
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist