Telgid Ferrino: Tent FERRINO Sling 2 SS22
Telgid Ferrino: Tent FERRINO Sling 2 SS22

Telk FERRINO Sling 2 SS22

984672
262,15 €
Värv
  • Blue
  • Sand

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Tent FERRINO Sling 2 on ülikerge kaheinimese kaheinimese telk. Vaatamata kergele kaalule ja kompaktsetele transpordimõõtudele, pakub see piisavalt ruumi, et ööbida looduses (isegi ebasoodsates ilmastikutingimustes). Selle raam koosneb kergest, vastupidavast ja paindlikust duralumiiniumist valmistatud postidest, mis on värvikoodiga varustatud, et telki oleks lihtne üles seada.

Välistel telkidel on teibitud õmblused ja 2000 mm veesammas, samas kui sissepääsul on sääsevõrk, mis takistab putukate sisenemist telki. Põrand on veelgi vastupidavam, pakkudes 2 500 mm veesammast. Peale selle on Ferrino ainus telgi tootja, kes garanteerib veesamba väärtuse teibitud õmbluste puhul (tegelik veesamba väärtus on 1,5 korda suurem).

Tent FERRINO Sling 2 omab praktilisi sisetaskuid isiklike esemete hoidmiseks ja lambikonksu. Komplekti kuuluvad ka alumiiniumist ankurdusnõelad, kraamikott lihtsaks kandmiseks ja remondikomplekt. Tänu kergele kaalule on Tent FERRINO Sling 2 ideaalne pikemateks matkadeks/retkedeks. Kuna sellel telgil on õhuavad ja see on vastupidav madalatele temperatuuridele, saate seda kasutada peaaegu aastaringselt.


Toote üksikasjad

Kaal
1.50 kg
Raami materjal
Dural
Pakendi mõõtmed
14 x 39 cm
Dimensions to utilize
120 x (50+220) x 100 cm
Maximum no. of people
2
Waterproof
2000 mm
Vestibule
Yes
Product added to compare.
Product added to wishlist