Võrkkiiged Eno: Hammock ENO Sub6
Võrkkiiged Eno: Hammock ENO Sub6

Hammock ENO Sub6

1017326
74,60 €
Värv
  • Charcoal
  • Lichen

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

ENO kõige kergem võrkkiik, ülikerge Sub6 kehastab tõelist matkamise vaimu. Kõik, mida pead tegema, on leida kaks puud, kinnitada võrkkiik nende külge ja võid magada looduses või lõõgastuda vee ääres.

Looduses magades on Hammamockil telgi ees palju eeliseid:

  • See võtab minimaalselt ruumi - võrkkiik pakitakse lisatud kraamikotti, mida saab kasutada ka väärtasjade taskusse. See kaalub vaid 164 grammi ja mahub ka kõige väiksemasse pakki.
  • Seda saab üles seada ükskõik kus - tuleb vaid leida kaks puud, mis asuvad üksteisest umbes 3-4 meetri kaugusel. Sa ei pea telgi püstitamiseks otsima tasast maad, puhastama oksad ja muu prahi ära. Mitte miski ei häiri teid, võimaldades teil mugavalt magada.
  • Sekunditega ülespanek - kui hakkab vihma sadama, ei pea sa igavesti telki püstitama, mille käigus kõik su asjad märjaks saavad. Ostke lihtsalt vihmavaip ja jääge rippmaka ülespaneku ajal kuivaks.

Kergest 30D ripstop nailonist ja terasest tugevamast Dyneema kiust valmistatud Hammokk ENO Sub6 kandab kuni 136 kg. Materjal on ka meeldiva puudutusega, hingav ja kiiresti kuivav. Tänu oma suurusele sobib see võrkkiik ühele inimesele. See sobib ideaalselt mitmepäevasteks matkadeks, kuid võite selle üles seada ka aeda või vee äärde. Armastud tema mugavasse võrkkiigesesse.


Toote üksikasjad

Maksimaalne koormus
136 kg
Materjal
30D Ripstop Nylon
Kasutajate arv
Ainult 1 kasutaja
Mõõtmed
270 x 120 cm
Kandekott
Jah
Product added to compare.
Product added to wishlist