Naiste mootorratta teksad W-TEC: W-TEC Grandea EVO naiste mootorratta teksad

W-TEC Grandea EVO naiste mootorratta teksad

1291400
136,12 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-16
Size
Spalva

Kirjeldus

Naiste mootorratta teksad W-TEC Grandea EVO on mugavad, kergelt venivad, anatoomiliselt lõigatud teksad, mis istuvad ideaalselt. kõrge vöökoht (eriti alaseljapiirkonnas) muudab teksad sobivaks mootorratturitele. Aramiidiga tugevdatud kangas kõrge koormusega kohtades on vastupidav ja kulumiskindel. Eemaldatavad sertifitseeritud põlve- ja puusakaitsmed pakuvad 2. taseme kaitset, mis tagab täiendava ohutuse. Samas saab kõik kaitsmed eemaldada, mis teeb naised mootorrattadžansid W-TEC Grandea EVO täiuslikuks igapäevaseks kasutamiseks.

Selle lisaks on nendel teksadel ka mitu taskut, mis sobivad ideaalselt väiksemate esemete hoidmiseks. Nende kulunud välimus muudab teksad veelgi stiilsemaks. Pükste disaini täiendab iseloomulik elastne paneel kubemepiirkonnas, samas kui ribiline stretch-paneel põlvedel võimaldab maksimaalset liikumisvabadust. Suletavad õhutusavad reitel tulevad kuuma suvepäeva ajal kasuks.

Kombinatsioon ohutusest, mugavusest ja stiilist, Naiste mootorratta teksad W-TEC Grandea EVO võib kasutada kevadest sügiseni.


Mõõtmine: Need on välismõõtmed riideeseme mõõtmed kergelt venitatuna. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Material

Denim
Reflective features
No
Ventilation
Yes
Protectors
Yes
Removable protectors
Yes
Jacket zipper connection
Yes
8596084142948
1291400
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist