Modulaarsed kiivrid Nolan: Motorcycle Helmet Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J
Modulaarsed kiivrid Nolan: Motorcycle Helmet Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J

Mootorrattakiiver Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J

1291908
503,12 €
Suurus
Värv
  • Metal White

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
TASUTA Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (0,00 €)

Kirjeldus

Mootorratta kiiver Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J on populaarne klappkiiver. See on tehnoloogiliselt keerukas spordikiiver elegantses disainis. Kuna kiiver on P/J sertifitseeritud, saate sõita lõuakaitse avatud (J-konfiguratsioon) või suletud (P-konfiguratsioon) asendis. Mootorrattakiiver Nolan N100-5 Hilltop N-Com P/J on tasakaalustatud, hästi varustatud kiiver, mis hoiab sind mugavalt ka pikkadel sõitudel. Mis puutub ohutusse, siis sertifitseerimine on Nolani jaoks vaid hüppelaua, sest tema kiivrid ületavad ECE 22.05/06 ohutusstandardis sätestatud nõudeid.

Lexan

Algselt General Motorsi poolt välja töötatud LEXAN™ on materjal, mis tagab sama kuju, paksuse ja protsessi puhul suurema jõudluse võrreldes ABS-iga, mida kasutatakse peaaegu kõigi turul olevate mootorratta kiivrite vormimiseks. Polükarbonaat pakub paremaid omadusi nii mehaanilises kui ka termilises mõttes: löögikindluskatsetes saavutas polükarbonaat tulemused 900/1000 J/m, võrreldes ABS-i maksimaalsete tulemustega 550/600 J/m. Lisaks sellele jääb Lexan termiline ulatus vahemikku -30°C kuni +120°C, mis tähendab, et see säilitab oma mõõtmete stabiilsuse ja ei tekita kõrgetel temperatuuridel pragusid.

Elliptilise klappsüsteemiga nina kaitsevahendid

Elliptilise trajektooriga lõuakaitse pööramine võimaldab hoida kiivri üldmõõtu minimaalsena ja pakub lisamugavust, kui sõidetakse lõuakaitse üles tõstetud asendis.

Dual Action

Eksklusiivne süsteem, mis võimaldab lõuakaitse avada. See süsteem on paigutatud lõuakaitse keskele ja võimaldab seda avada ainult ühe käega. Lisaks sellele takistab see ka juhuslikku avamist, kuna seda saab avada ainult vabastushooba (või turvalukuga) ja aktiveerimishoobaga.

Ultra lai visiir

Leksanist valmistatud visiir on äärmiselt suur, pakkudes laia (perifeerset) vaatevälja, parandades sõitja ohutust.

Pinlock®

Patenteeritud tehnoloogia, mida on täiustanud NolanGroup S.p.A. - visiiril on ümberringi serv, mis koos ekstsentriliste tihvtidega võimaldab kasutajal reguleerida Pinlocki sissekande kaugust visiirist väljastpoolt. See on vastupidav ja praktiline süsteem, mis takistab visiiri udusust.

Sun Visor with UV 400 Protection

Lexan päikesevisiir asub kiivri siseküljel. Lisaks sellele, et visiir on kriimustus- ja uduvastane, pakub see ka kuni 400 nm UV-kaitset. Päikesevisiiri saab hõlpsasti aktiveerida või eemaldada.

Kõrvapadjad

Sisemised vahtpolstrid on disainitud nii, et need tagavad ühtlase surve ja püsiva jõudluse aja jooksul. Vooder põsepatjade siseküljel (polüstüreeni poolel) aitab hõlbustada paigutamist ja reguleerimist. Seda saab hõlpsasti eemaldada ja pesta (selle omadused ei muutu pesemisel).

ClimaComfort sisemine polster

Kujulik kontseptsioon - polsterdus on valmistatud kahekordsest tihedusest mikrokiududest. Koos ülemise ventilatsioonisüsteemiga AirBooster jaotab see õhku kiivri ülemisse ossa. Eksklusiivne AirBooster-tehnoloogia kiivri ülaosas hoiab pea hästi ventileerituna. Õhk surutakse kiivri ülemisse õhu sisselaskeavasse, mis jõuab kõikidesse kõrge koormusega piirkondadesse ja takistab seega õhu hajumist, tagades maksimaalse mugavuse ka kõige raskemates tingimustes. Õhu sisselaskeava lõual ei hoia mitte ainult suu hästi ventileerituna, vaid takistab ka visiiri udusust. Integreeritud tagumised väljalaskeavad aitavad teil vabaneda kuumast ja ummistunud õhust. N100-5 PLUS'ile on iseloomulik ka erilise kujuga põsepõlled, mis pakuvad täiendavat kaitset tõmbetuule eest.

LPC - Liner Positioning System

See süsteem võimaldab reguleerida vooderduse asendit, mis tähendab, et kiivrit saab kohandada erinevatele vajadustele ja peakujulistele inimestele.

Microlock2

Kaksikpidamissüsteem koos mikromeetriaga koosneb ergonoomilisest termoplastilisest avamishoobist ja alumiiniumist hammastega kinnitushoobist. Selle tulemusel saab lõuarihma avada ainult luku keeramisega, vältides juhuslikku avamist.


Toote üksikasjad

Kaal
1700 g
Sun visor
yes
Detachable lining
yes
Kestmaterjal
Lexan
Air vents
yes
Intercom-ready
Yes
Homologation
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist