Jahi- ja ellujäämisnoad Morakniv: Peilis Morakniv Bushcraft Survival, anglies plienas, juodas

Nuga Morakniv Bushcraft Survival, süsinikterasest, must

417407
88,72 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-11

Kirjeldus

Mora BushCraft Survival nuga on loomulik valik neile, kes armastavad olla väljas. Omab teravat süsinikterasest tera, millel on selge ja tugev tera. Lisaks on tootja varustanud komplekti tindiga, mis võimaldab teil kiiresti tuld süüdata. Teisest küljest on tupel teemant teritaja, mis on kasulik tera teritamisel. Mugav plastikust käepide tagab turvalise, ohutu ja mugava haarde igas olukorras. Noal on plastikust tupp, mida on lihtne puhtana hoida. Tuppa saab kinnitada vööle kahel viisil, kasutades selleks liikuvaid ja eemaldatavaid käepidemeid.

MORA OF SWEDEN ilmus rahvusvahelisele turule 2005. aastal, kuid ettevõtte juured ulatuvad aastasse 1912 ja 1891, mil kaks Mora noatootjat - KJ Eriksson ja Frost's Knife - ühinesid üheks ettevõtteks. Ühinemine toob kaasa tootevaliku laienemise ja võimaluse käivitada mitmeid projekte, mis aitavad kaasa ettevõtte edasisele arengule. Selle tulemusena on Mora ettevõte, millel on 100-aastane kogemus lõikeriistade tootmises. Noad ja muud MORA tööriistad on kasutusel erinevates valdkondades ning neid kasutavaid inimesi ühendab üks asi. Nad soovivad tööriistu, mis lihtsustavad nende tööd, on kergesti kasutatavad ja kõrge ergonoomilisusega.

Se ei ole oluline, kas MORA tooted asuvad ehitusplatsidel või töökohtadel. Või kui neid kasutatakse jahipidamisel, kalapüügil või välitingimustes.

Valik on lihtne ... MORA OF SWEDEN.

Toote üksikasjad

Blade
Carbon steel
Intended use
General purpose
Case
Yes
Type
Knife
Color
Juoda
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist