Massaažitoolid inSPORTline: inSPORTline Marcelli massaažitool

inSPORTline Marcelli massaažitool

707943
3 445,24 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-05
Kolor

Kirjeldus

Esita Massaažitooli inSPORTline Marcelli ja naudi uskumatult lõõgastavat massaaži, ja lisaks õhu ionisaatoriga! See võimas tool masseerib kogu teie keha, alates peast kuni jalgadeni. Selle peamisteks omadusteks on 3D-massaaž ja käte/jalgade õhumassaaž. Lisaks 8 eelseadistatud programmile pakub tool ka 6 tüüpi massaaži (manuaalses režiimis), selja soojendust ja keerukat asendi reguleerimist. Lisaks saate massaaži reguleerida ka häälega.

Kui tavaline massaaž, võimaldab tool teil ka välja sirutada alaselga ja vöökohta, aidates teil vabaneda vaagnapiirkonnale avalduvast survest. 60 õhupatja jalgade ja õlgade piirkonnas aitavad teil lõdvestada oma jäsemeid. Jalamassaaži ajal saate kasutada iseseisvalt juhitavaid massaažirulle jalataldadel.

Programmi Zero Space abil ei pea te mõtlema sellele, kui palju tool massaaži ajal tagasi kallutab. Lihtsalt asetage tool vähemalt 5 cm kaugusele seinast ja ongi kõik. Funktsiooniga Nullenergia saate ühe nupuvajutusega lülituda nn "raskusteta" asendisse, kus teie raskus on jaotatud nii, et teie selgroog oleks võimalikult palju vabastatud gravitatsiooni mõjust. Nõudlikud kasutajad hindavad kindlasti sisseehitatud õhu ionisaatorit, mis värskendab massaaži ajal ümbritsevat õhku.


Air Ionization

Õhu ioniseerija tekitab negatiivseid ioone, mis puhastavad õhku, tõmmates välja kahjulikke aineid ja mikroosakesi. See muudab teie hingamise massaaži ajal paremaks ja lisaks sellele värskelt puhastatud õhk värskendab teid meeldivalt!

Nulgaeg & Gravitatsioon

Programmi Zero Space abil ei pea te mõtlema sellele, kui palju tool massaaži ajal tagasi kallutab - see ei kalluta, see lihtsalt liibub ette ja te ei pea seda keeruliselt manipuleerima. Lihtsalt asetage tool vähemalt 5 cm kaugusele seinast ja ongi kõik!

Funktsiooniga Zero Gravity saate ühe nupuvajutusega lülituda nn kaalutühja asendisse, kus teie raskus on jaotatud nii, et vabastada teie selgroogu võimalikult palju gravitatsiooni mõjust. See vähendab südamele avalduvat survet, laiendab kopsude mahtu ja toetab jalgade vereringet.


Seljas/jalgade soojendus

Selga soojendab pika laine infrapunakiirgus, mis tungib sügavale lihastesse. Maksimaalselt saavutab seljatoe temperatuur 40°C - 50°C, mis on optimaalne täiuslikuks soojenduseks ja valu leevendamiseks. Soojendusmassaaž on tõhusam ja meeldivam ning seda saab kasutada ka külmetuse korral soojuse kiireks taastamiseks!


Võimendav õhumassaaž

Komplekt 20 õhupatjaid käte, puusade ja jalgade piirkonnas kohandub ideaalselt teie kehakujule ja pakub teile põhjalikku massaaži, mis lõdvestab ja liigutab teid kaunilt ka pärast rasket päeva. See tasakaalustatud survemassaaž lõdvestab ja elavdab lihaseid ning paneb teid tundma end uuestisündinuna!


Hääljuhtimine

Selle tooli unikaalne funktsioon on see, et seda saab juhtida ka häälega! Kui te ei taha puldi järele haarata, vajutage lihtsalt mikrofoni nuppu ja alustage "Tere, Alice". Siis vastab tool etteantud lausetele (leiate need kasutusjuhendist). Konks on selles, et need on inglise keeles, kuid teisest küljest saate oma keeleoskust harjutada.


3D Bluetooth-kõlarid

Muusika kuulamine on veel üks interaktiivne teraapia viis, tänu millele saavutate sisemise rahu ja heaolu. Muusika ja massaaži kombinatsioon laeb teid uue, positiivse energia sissevooluga. Saate ühendada tooli oma mobiiltelefoni või muu nutiseadmega ja lülitada sisse oma lemmikmuusika. Lisaks on olemas laetav USB-pesa, nii et teie telefon ei saa kunagi tühjaks!


Programmid ja funktsioonid:

  • 3D-massaaž (massaažirattad liiguvad üles, alla, ette ja taha)
  • 6 tüüpi massaaži, kasutades massaažipäid (sõtkumine, koputamine, samaaegne sõtkumine ja koputamine, 3D massaaž, Shiatsu massaaž)
  • 8 eelseadistatud programmi (kiire kogu keha massaaž, mugav kogu keha massaaž, lõõgastav kogu keha massaaž, vöökoha venitus, sügav kogu keha massaaž, kaela ja õlgade massaaž, selja ja nimmepiirkonna massaaž, surve õlgade/jalgade/jalgade massaaž)
  • 5 manuaalset programmi (keskendunud, kohalik, kogu selja piirkond, ülemine selg, nimmepiirkond)
  • 2 õhumassaažirežiimi (ülemiste jäsemete õhumassaaž, alumiste jäsemete õhumassaaž)
  • Süsinikkiust Seljas/veerandi soojendus (40°C - 50°C)
  • 3 massaaži intensiivsuse reguleerimise taset (põhi- ja õhumassaaž)
  • 3 massaaži kiiruse reguleerimise taset (ainult põhiline)
  • Twist funktsioon - venitus alaselja leevendamiseks
  • Pause funktsioon - peatab käimasoleva massaaži ja võimaldab teil eemalduda toolilt
  • Zero Gravity funktsioon
  • Zero Space funktsioon
  • Ionisatsioon - ionisatsiooniseade, mis tekitab negatiivselt laetud ioone, et eemaldada õhust kahjulikud osakesed; õhk, mida hingate, on seejärel puhtam ja märgatavalt värske
  • Mälu 3 kohandatud massaažirežiimi jaoks
  • Automaatne istme tuvastamine

Toote üksikasjad

Material
Sünteetiline nahk
Kaal
164 kg
Maximum load
150 kg
Number of programs
8
Number of massage airbags
48 pcs
Number of massage valves
Number of massage types
6
Magnet therapy
No
Number of massage speeds
5
Backrest heating
Yes
Footrest heating
No
Output
220 W
Computer memory
3
MP3 music
Yes
707943
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist