Soojendatud joped W-TEC: Women’s Heated Jacket W-TEC HEATborg Lady
Soojendatud joped W-TEC: Women’s Heated Jacket W-TEC HEATborg Lady

Naiste soojendusega jakk W-TEC HEATborg Lady

1354680
79,64 €
Suurus
Värv
  • Black

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (5+ tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 3-6 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Naiste soojendusega jope W-TEC HEATborg Lady on varustatud keerulise küttesüsteemi ja sisemise soojusisolatsioonikihiga, tänu millele hoiab see teid soojana ka kõige külmema ilmaga. Kõhu, alaselja, rindkere ja kaela piirkonnas on süsinikkiud, mis tagavad soojenduse. Lisaks sellele, et kiud tagavad ühtlase soojusjaotuse, kiirgavad need kiud ka infrapunakiirgust, mis parandab vereringet.

Kütteseade saab toidet mis tahes A-tüüpi USB-portiga elektripangast (müüakse eraldi), mida saab hoida küljetaskus (sh integreeritud kaanega kaabel). Kui ühendate kaabli elektripanga külge, vajutage lihtsalt pikalt rinnal olevat nuppu , et käivitada soojendusprotsess. Valida on 3 erinevat kütmisrežiimi, mis võimaldab teil reguleerida kütte intensiivsust vastavalt oma soovile/olevatele ilmastikutingimustele.

Disainitud viimse detailini, Naiste soojendusega jope W-TEC HEATborg Lady on nii funktsionaalne kui ka muutumas! Sellel on ainulaadne avar disain, veekindel peamine tõmblukk, suured taskud ja eemaldatav, reguleeritav kapuuts.


Toote üksikasjad

Materjal
Polyester
Use
Women
Heating unit
Carbon fibres
Charging
Power bank (not included)
Aku kestvus
7 h
Product added to compare.
Product added to wishlist