W-TEC: Motorcycle Jacket W-TEC Bellvitage Crow
W-TEC: Motorcycle Jacket W-TEC Bellvitage Crow

Mootorratta jope W-TEC Bellvitage Crow

1184496
112,93 €
Suurus
Värv
  • Black-Grey

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (1 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Kuumad suveilmad ja nende pikad päevad kutsuvad üles uutele seiklustele ja tundmatu avastamisele. Hakka teele, kandes stiilset Mootorrattajakki W-TEC Bellvitage.

See vintage-stiilis, plaastritega jakk näeb välja nagu nahkjakk, kuid on valmistatud peamiselt hingavast võrgust, mis laseb õhku sisse, hoides sõitja kuuma suvepäeva jooksul ventileerituna. Siiski on jakil mõned nahast detailid, näiteks dekoratiivsed triibud erinevates kohtades.

Kui tegemist on mootorrattajopega, on sellel õlgadel ja küünarnukkidel sertifitseeritud kaitsmed (ja tasku lisavarustuses oleva seljaprotesti jaoks), mis hoiavad teid sõidu ajal turvaliselt. Neid saab aga eemaldada, mistõttu sobib jope ideaalselt igapäevaseks kasutamiseks.

Ergonoomiline istuvus tagab mugavuse igas sõiduasendis. Tänu reguleeritavatele vöökoharihmadele ja varrukaotsade tõmblukkudele saab jope suurust reguleerida, mis võimaldab täiuslikku istuvust. Praktilised välis- ja sisetaskud sobivad ideaalselt isikutunnistuse ja/või väärtasjade hoidmiseks.

Oled sa valmis nautima suve, ratsutades päikeseloojangusse? Mootorrattajope W-TEC Bellvitage võimaldab seda teha!


Mootorrattajope W-TEC Bellvitage Õpid juhendist, kuidas mootorratta riietuse eest õigesti hoolitseda.

Kuidas mõõta: Need on rõiva välismõõtmed, kui see on veidi venitatud. See ei ole kehamõõtmed. Optimaalselt võrdle mõõtmeid oma riietega, mis sulle hästi sobivad. Sisekihiga rõivaste puhul arvestage nende olemasolu.

Toote üksikasjad

Materjal
Mesh
Polyester
Reflective features
No
Use
Men
Protectors
yes
Ventilation
Yes
Removable protectors
yes
Detachable layer
no
Trouser zipper connection
no
Product added to compare.
Product added to wishlist