Elektrilised tõukerattad W-TEC: W-TEC Dalfin 10" elektriline roller

W-TEC Dalfin 10" elektriline roller

488773
635,21 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-18
Spalva

Kirjeldus

 E-Scooter W-TEC Dalfin on revolutsiooniline roller, millel on vahetatav aku ja ekraan40 km vahemaa võimaldab sujuvat ja mugavat sõitu, samas kui selle kerge kaal (16,9 kg) ja kokkupandav raam võimaldab lihtsat kandmist. Rolleril on kolm kiirusrežiimi ja maksimaalne kiirus 25 km/h. Kombineeritud ketas/elektriline pidurisüsteem, kvaliteetne ja suure ulatusega valgus ja libisemisvastased käepidemed tagavad ohutuse ja mugavuse ka pikematel sõitudel.

 

Selle rolleri peamine eelis on see, et akut saab eemaldada  (see võtab vaid mõned sekundid ja ei vaja mingeid tööriistu), mis võimaldab teil jätta roller oma garaaži või keldrisse ja laadida akut oma korteris/majas. Li-Ioon aku laeb täisvõimsusele umbes 4 tunniga. Kõik, mida peate tegema, on ühendada teisaldatava toiteadapteri 220 V pistikupessa. Aku kestab ühe laadimisega kuni 40 km . Seega ei pea te seda lühemate sõitude ajal laadima.  Kui soovite vahemaa kahekordistada (80 km), hankige asendusaku. Kui aku tühjeneb, saate mugavasti asendada selle (tööriistu pole vaja) ja jätkata edasi. Kui aku tühjeneb, saate rolleriga edasi liikuda, lükates seda maast lahti (st mootor ei pea olema sisse lülitatud).




Kui aku, saab ka näidiku eemaldada. Rollerit ei saa käivitada ilma ekraanita, ennetades selle varastamist. Veelgi enam, ekraanil on sisseehitatud valgus, mis töötab ka siis, kui ekraan ei ole rolleriga ühendatud, võimaldades kasutada seda tulelaternana. Näidik on lihtne lugeda nii otsese päikesevalguse käes kui ka öösel. Kuna kõiki funktsioone juhitakse vaid kolme nupuga, saab seda teha igaüks. Ja kui te võtate puhkepausi, saate seda kasutada telefoni või mõne muu seadme laadimiseks - selleks tuleb vaid ekraan lahti ühendada ja laadur ühendada.



Skuuteril on veel üks vinge funktsioon: värvilise taustavalgustusega šassii mis süttib, kui esilatern on sisse lülitatud. See ei taga mitte ainult paremat nähtavust hämaras, vaid selle vahetavad värvid läbipaistvust mõjutavad seda nagu neon šassii nende imeliste tuunitud autode!



 10" rattad koos libisemisvastase turvamustriga summutavad löögid, pakkudes sujuvat sõitu ka märjal teel. Hooldusvaba harjadeta ajam on paigutatud tagarattasse. Laia tekiga saab sõita jalad külg ees.


 


 

 

Mehaaniline E-Scooter W-TEC Dalfin sobib ideaalselt nii linnaliikluses kui ka linnavälisel teel.

 

 

Saate osta asendusaku 36V/10Ah.

See on võimalik osta asendusaku 36V/10Ah.

 

Akude säilitamine ja hooldus: Soovitame akut (või kogu toodet koos akuga) hoida varjulises, kuivas kohas temperatuuril 10 °C kuni 20 °C. Kui te ei kavatse toodet pikemat aega kasutada, soovitame akut laadida ja vähemalt kord kuus 100%-ni täis laadida. Järgige neid juhiseid, et vältida aku nimivõimsuse kiiret vähenemist selle eluea jooksul.

Předpokládaný maximální dojezd je zásadně silně závislý na nejrůznějších podmínkách. Mezi některé z těchto faktorů patří zvolený stupeň podpory, hmotnost jezdce, povaha terénu, vítr, tlak pneumatik a jejich vzorek a okolní teplota. Veškeré dojezdy platí pro optimální podmínky. Optimální či ideální podmínky jsou: používání ekonomického jízdního režimu, rovný/plochý terén bez protivětru, okolní teplota 20 °C, bezprofilové pneumatiky nahuštěné na doporučený tlak, dodržování doporučené nosnosti udané výrobcem. Optimálního dojezdu také lépe dosáhnete, pokud budete koloběžce pomáhat odrážením, například při rozjíždění nebo do kopce.

Toote üksikasjad

Garantija
24 months
Material
Not specified
Kaal
16.9 kg
Bearings
Not specified
Maximum load
100 kg
Kõrgus
122 cm
Frame material
Aluminium
Laius
42.5 cm
Length
118 cm
Wheel size
25.4 cm
Handlebar height
122 cm
Maximum speed
25 km / h
Steering
Throttle
Drive type
Hub drive
Motor placement
Tagarattas
Brake
Front magnetic
Tagumine ketaspidur
Battery capacity
10400 mAh
Type
Electric scooter
Battery Type
Lithium
Handlebar width
42.5 cm
Charging time
4 h
Maximum slope
13
Regenerative brakes
No
8596084122094
488773
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist