Elektrilised tõukerattad W-TEC: W-TEC Billar II 500W elektriline roller

W-TEC Billar II 500W elektriline roller

710997
816,69 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-05
Kolor

Kirjeldus

Minimalistlik E-Scooter W-TEC Billar II 500W on populaarse rolleri võimsam ja paremini varustatud versioon, mis ühendab endas ohutuse ja lihtsa juhitavuse. Tugeva, kuid kokkupandava raami tõttu on roller hõlpsasti hoiustatav, samas kui pikk ja stabiilne juhtraud ning istme võimaldavad mugavat ja põnevat sõitu. See roller sobib nii noortele kui ka vanematele kasutajatele, sest elektriline ajam võimaldab ka väsinud sõitjal sihtkohta jõuda. Rõõm, mida see ebatavaline elektriline mänguasi pakub, on hindamatu.

Esi- ja tagavedrustus

Kombineeritud kiirus ja osavus, 12" täispuhutavad rattad ja läbimõeldud esine ja tagumine vedrustus tulevad toime teekõrgendustega. Kaks kettapidurit hoiavad teid turvaliselt, samas kui kaitsmed võimaldavad mugavat sõitu vihma korral.

Klapitav raam

Kui teil on vaja roller transportida, klappige lihtsalt juhtraud kokku, reguleerige iste madalaimasse asendisse ja pange roller auto pagasiruumi. See roller aitab sul koolini, tööle või liiklusummikute vältimiseks jõuda. Lisaks võimaldab see sõita ka jalgrattateedel, asfaltkattega teedel või metsateedel.

Palju muid hämmastavaid omadusi

<

Kui peate mõneks ajaks peatuma, lukustage roller süüteolukustuse võtmelukuga (seda ei saa käivitada). Selle tulemusena ei pea te enam rasket lukku kaasas kandma. kickstand tuleb kasuks, kui rollerit ei kasutata, samas kui esi- ja tagatuled parandavad teie nähtavust hämarates valgusoludes. korv tagaosas muudab roller ideaalseks ostude tegemiseks või väiksemate esemete (kuni 10 kg) vedamiseks. 10,2Ah aku võimaldab ühe laadimisega läbida 30 km pikkuse vahemaa. Lisaks saab rolleriga sõita ka siis, kui aku on tühi (maast lahti lükates).

E-Scooter W-TEC Billar II on ideaalne transpordiks suurtes saalides, ladudes ja kohtades või olukordades, kus on vaja midagi transportida.


Toote üksikasjad

Material
Not specified
Dimensions
1220 x 590 x 950 mm
Kaal
16 kg
Bearings
Not specified
Maximum load
120 kg
Maximum speed
25 km / h
Brake
Plaat
Battery capacity
10000 mAh
Type
Electric scooter
Charging time
Not specified
8596084139313
710997
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist