Tasakaalu platformid BoarderKING: BoarderKING Classic Balance Board

BoarderKING Classic Balance Board

486951
130,07 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-24
Spalva

Kirjeldus

Sobib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele, Balance Board BoarderKING Classic on suurepärane abivahend tasakaalu ja motoorsete oskuste harjutamiseks. Koostöös tippsportlaste ja ekspertidega välja töötatud trikklaud on suurepärane võimalus parandada oma osavust ja vormi. Lisaks on need ideaalne ettevalmistus mitmete tasakaalupõhiste spordialade, nagu lumelaua, purjelaua või suusatamise harrastamiseks.

Kõige tähtsam on aga see, et sa saad Balance Board BoarderKING Classic peal palju rõõmu tunda. Sellel saab teha lugematuid trikke ja harjutusi. Kuna sa saad lauda kaasas kanda, saad seda kasutada nii siseruumides kui ka õues. Trikitrükid aitavad sul parandada tasakaalu, stabiilsust ja kehakontrolli ning tugevdada sügavaid kõhu- ja seljalihaseid. 

Toodetud kõrge kvaliteediga 10-kihilisest vahtrast, laud on äärmiselt paindlik. Lisaks on sellel läbipaistev pind mis takistab libisemist ja tagab parema haardumise. Laua alumisel küljel olevad ohutuspeatused sobivad ideaalselt algajatele, kuna võimaldavad neil end kindlamalt tunda - kogenud kasutajad saavad need hõlpsasti eemaldada.  Balance Board BoarderKING Classic on varustatud 66 x 183cm anti-sip korkpadjaga ja 10 x 33cm korksilindriga ideaalne algajatele.     

Toote üksikasjad

Thickness
1.5 cm
Kaal
7 kg
Maximum load
100 kg
Laius
27 cm
Length
75 cm
Intended use
Beginners and experienced users
4030959711722
486951

Viimati vaadatud

Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist