Tasakaalu platformid : Trickboard Aloha sinise rulliga
Tasakaalu platformid : Trickboard Aloha sinise rulliga
Tasakaalu platformid : Trickboard Aloha sinise rulliga
Tasakaalu platformid : Trickboard Aloha sinise rulliga

Trickboard Aloha sinise rulliga

205022
108,89 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-09

Kirjeldus

Sobib nii algajatele kui ka kogenud kasutajatele, Balance Board Trickboard Aloha on suurepärane abivahend tasakaalu ja motoorsete oskuste harjutamiseks. Koostöös tippsportlaste ja ekspertidega välja töötatud trickboard on suurepärane võimalus parandada oma osavust ja füüsilist vormi. Lisaks on need ideaalne ettevalmistus mitmete tasakaalupõhiste spordialade, näiteks lumelaua, purjelaua või suusatamise harrastamiseks.

Kõige tähtsam on aga see, et sul on Balance Board Trickboard Aloha peal väga lõbus. Sellel saab teha lugematuid trikke ja harjutusi. Kuna sa saad lauda kaasas kanda, saad seda kasutada nii siseruumides kui ka õues. Trickboardid aitavad parandada tasakaalu, stabiilsust ja kehakontrolli ning tugevdavad sügavaid kõhu- ja seljalihaseid.

Libisemisvastane kate on meeldiva puudutusega, mis võimaldab treenida nii paljajalu kui ka jalanõudega. Tugipunkt ei jäta libisemisjälgi, mistõttu sobib laud ka siseruumides kasutamiseks. Laud on otstest laiem kui keskelt. Alumisel küljel olevad ohutustopperid tagavad, et tugipunkt jääb laua alla. Nii lastele kui ka täiskasvanutele sobiv Balance Board Trickboard Aloha laheda surfidisainiga võimaldab treenida ja samal ajal lõbusalt aega veeta.


Toote üksikasjad

Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist