Cookers and Accessories Primus: Primus Lite Plus matkapliit

Primus Lite Plus matkapliit

451744
151,24 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-27
Spalva

Kirjeldus

Mittevalmistatud maailma juhtiva välivarustuse tootja Primus poolt, on Rägastikukütteseade Primus Lite Plus kompaktne ja kerge seljakotipliidisüsteem, mis suudab toita 1-2 ja pakub kõige tõhusamat kütmist hõlpsasti kasutatavas ja kergesti pakitavas jalaruumis. Kinnitage ja lukustage 0,5L potti põleti külge lihtsa keeramisega. Piezo-süütaja süütab pliidi ühe nupuvajutusega, nii et saate vee kiiresti keema panna.

Laminaarvoolupõleti on äärmiselt kompaktne ja annab välja 4500 BTU (1500 W) leegi, mis keedab 0,5L vett vähem kui kolme minutiga vaikselt. Lihtsalt valage otse poti otsast või kasutage kaasasolevaid pottide tugipotte, mida saate kasutada mis tahes poti või panniga. Kui te lihtsalt hängite ringi, võite käepideme lahti võtta ja koos kaasasoleva riputuskomplektiga portaledžas ilmastiku ootamise ajal paaritada.

Kergesti paki pliit 100g gaasikanistri külge kinnitatud kõva anodeeritud alumiiniumist potti, millel on G-1000 Eco Lite kangast korgiga isoleeritud muhv, mis tagab põletusvaba käsitsemise.


Toote üksikasjad

Material
Not specified
Type
Stove
Color
Multicolor
7330033910537
451744

Viimati vaadatud

Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist