Jahi- ja ellujäämisnoad Victorinox: Kišeninis peilis Victorinox Pioneer 0.8000.26

Taskunuga Victorinox Pioneer 0.8000.26

418708
25,20 €
Tarnime teile kuni: 2024-05-11

Kirjeldus

Victorinox Pioneer 0.8000.26 on Pioneer-seeria minimalistlik taskunuga, millel on 65 mm tera ja elegantne alumiiniumkate.

Utility-minimalism

Victorinox Pioneer 0.8000.26 on mudel, mis on mõeldud inimestele, kes otsivad diskreetset ja kerget taskunuga noa linnakasutamiseks.

Pioneer 0.8000.26 on inspireeritud klassikalisest ohvitseri taskunuugist, mistõttu on selle ainsaks tööriistaks 65 mm pikkune sileda roostevabast terasest tera.

Pisara profiiliga õhuke tera sobib suurepäraselt viilutamiseks ja lihtsate tööde tegemiseks. Tera laialilaotamine nõuab kahe käe kasutamist ja toimub traditsioonilise naelalõike abil.

Taskunõel on kasutusel libisev mehhanism, st lihtne vedrulukk, mis hoiab tera paigal nii kokkupandud kui ka lahti keeratud asendis. Tänu sellele, et tera saab kokku voltida väikese jõuga, ei ole slip-joint ametlikult tunnustatud kui tavaline noa lukustus.

Stiilne joon

Victorinox Pioneeril on tekstureeritud alumiiniumkate, mis tagab kindla haarde ja annab taskunõele moodsa nüansi, mistõttu on see suurepärane kingitus igale elegantsele mehele.

Toote üksikasjad

Blade
Roostevaba teras
Intended use
EDC
Case
No
Type
Knife
Color
Pilka
Product added to compare.

inSPORTline.ee kasutab nelja peamist tüüpi küpsiseid.

Lehel sirvides nõustute vajalike küpsiste kasutamisega. Võite nõustuda ka teiste küpsiste kasutamisega.

Product added to wishlist