Meeste talvised mootorratta riided W-TEC: Terminės pirštinės moto W-TEC Kaltman
Meeste talvised mootorratta riided W-TEC: Terminės pirštinės moto W-TEC Kaltman

W-TEC Kaltman moto termokindad W-TEC Kaltman moto termokindad

263072
58,47 €
Suurus
Värv
  • Black-Grey

Toodete saldod:
Toode on tarnija laos (2 tk)
Tarneviisid ja -tingimused:
Kohaletoimetamine 2-4 tööpäeva DPD EE (3,97 €)

Kirjeldus

Pehme naha ja funktsionaalse softshelli kombinatsioonist valmistatud Mootorrattakindad W-TEC Kaltman on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ja turvalisust külma ilmaga toimuvatel mootorratta sõitudel. Kanga alla peidetud kõva polüuretaanist sõrmenukkide kaitse ja väiksemad peopesa kaitsed pakuvad täiendavat turvalisust. Helkurpaneel küljel teeb teid nähtavaks ka hämarates valgusoludes.

Pehme ja mugav termiline sisemine vooder tagab kandmise ajal mugavuse. Mootorrattakindad W-TEC Kaltman unikaalne disain võimaldab täiuslikku istuvust, mis teeb need paremaks kui enamik turul olevaid sarnaseid kindaid. Kinnaste suuruse reguleerimiseks saate kasutada randmel olevat pingutusrihma ja tõmblukku. Samuti võite hinnata topeltõmblusi ja topeltkihilist materjali pingestatud osadel, mis muudab kindad mitte ainult turvalisemaks, vaid ka kulumiskindlamaks ja rebenemiskindlamaks. Libisemisvastane peopesa on kohustuslik.

See kindad annavad teile maksimaalse kontrolli mootorratta üle. Elegantsed Mootorrattakindad W-TEC Kaltman  on suurepärased kindad, mis tulevad kasuks, kui otsustate sõita oma mootorratta külma ilmaga. Viimaks on need nii kerged, et te isegi ei tunne neid oma kätel.

Toote üksikasjad

Materjal
Amara
Genuine leather
Polyester
Pikkus
Long
Knucle protectors
yes
Anti-slip palms
yes
Velcro wrist strap
yes
Reflective features
Yes
Thermal insulation
yes
Heating
no
Touch screen compatible
yes
Product added to compare.
Product added to wishlist